22 Νοεμβρίου 2013

Μπα σε καλό σου! Μας έκανες και γελάσαμε πάλι-Καπερνάρος: Οι ορκωτοί ελεγκτές με βρήκαν ΟΚ

[Τι έγινε; Τον έφορο που σου έκατσε τα 2,5 μύρια πρόστιμο τον επισκέφθηκες να κανονίσεις πως θα τα πληρώσεις; Και ψιτ στους ψεκασμένους οπαδούς σου τα παπατζιλίκια: Οι ορκωτοί λογιστές έλεγξαν τη δήλωση πόθεν έσχες και τις καταθέσεις που γράφεις σε αυτό... το ΣΔΟΕ έχει ανοίξει και τους λογαριασμούς και είδε την κίνηση... όσο να 'ναι υπάρχει μια διαφορά στο τι ελέγχθηκε ;) ]

Ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών για το «πόθεν έσχες» του εξέδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, με την οποία κάνει λόγο για στρέβλωση της αλήθειας.

Σε αυτήν αναφέρει: «Το γεγονός ότι τα γνωστά παπαγαλάκια εξακολουθούν την στρέβλωση της αλήθειας, χωρίς κανένα σεβασμό στους αναγνώστες τους, προκειμένου να δικαιολογούν την μπρούμυτα δημοσιογραφική τους θέση, με υποχρεώνει να σας γνωστοποιήσω και να δηλώσω υπεύθυνα ότι οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο, σε σχέση με την δήλωση μου περί Πόθεν Έσχες. Βρήκαν αυτήν, με βάση τα στοιχεία που έστειλε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το ΣΔΟΕ, απολύτως αληθή. Προτείνω και προειδοποιώ αντί να γίνονται γελοίες διαρροές, να περιοριστούμε στις επίσημες εκτιμήσεις των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών».

Υπενθυμίζεται ότι είχε διαρρεύσει στον Τύπο πως από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών του Β. Καπερνάρου και τον έλεγχο πόθεν έσχες σε βάθος 10ετίας, φέρεται να είχε αποκρύψει εισόδημα 5,5 εκατ. ευρώ. Από την πρώτη στιγμή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για πλημμελή έρευνα του ΣΔΟΕ καθώς ελέγχθησαν οι εισροές (η σύνταξη της μάνας τουχαχαχαχα) και όχι οι εκροές των τραπεζικών του λογαριασμών τη δεδομένη χρονική περίοδο.

(Την παραπάνω είδηση την προωθεί ο Βαξεβάνης μέσω της ιστοσελίδας του koutipandoras.gr... χωρίς τα σχόλια εννοείται μιας και έχει πάρει εντολή από το κόμμα να παίζει τους ΑΕροψεκασμένους)