21 Νοεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή για αντιρατσιστικό: Έκτρωμα που καταργεί την ελευθερία του λόγου!

«Έκτρωμα» που καταργεί την ελευθερία του λόγου χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

«Τελικώς, όπως είχε υποσχεθεί στο σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων κατέθεσε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Στόχος του νομικού αυτού εκτρώματος είναι αφενός ο περιορισμός μέσω της ποινικοποίησης της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αφετέρου η ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου, προκειμένου να μην ακούγονται φωνές πέραν αυτών της καθεστηκυίας τάξης των υπηρετών της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων» αναφέρει σε δημοσίευμα της στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι αντί να αντιμετωπιστεί η λαθρομετανάστευση, το αντιρατσιστικό καταλήγει να τιμωρεί ως «ρατσιστή» ποιον Έλληνα εκφράζει δημοσίως την προσωπική του γνώμη για το μείζον αυτό ζήτημα.

«Επί της ουσίας, πρόκειται για ευθεία ενέργεια περιορισμού μέχρι καταργήσεως της ελευθερίας του λόγου, εισάγοντας εμμέσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκείνα τα οποία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού χαρακτηρίζονται ως “αδικήματα γνώμης”» τονίζει η Χρυσή Αυγή, η οποία καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση στρέφεται με μίσος κατά του ελληνικού λαού.