06 Νοεμβρίου 2013

Πέτρος και Τζένη να περάσουν στην αντεπίθεση! Να της κάνει λεύκανση πρωκτού!

Όποιος λοβοτοβημένος είχε την ευτυχία να παρακολουθήσει το χθεσινό επιμορφωτικό πρόγραμμα του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στον Αντέννα, είχε την δυνατότητα να δει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ.
Για πρώτη φορά στην τηλεόραση, Γιώργος και Φαίη, έδειξαν στη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά πώς γίνεται η αποτρίχωση αιδοίου. Και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Όχι μαγνητοσκοπημένα πράγματα, μη μας πούνε και γύφτους.
Διότι ο Γιώργος και η Φαίη κάνουν σοβαρό ρεπορτάζ, δεν βράζουν ροβύθια.

Και όπως ήταν φυσικό, το συγκλονιστικό οδοιπορικό του Αντέννα στις αχαρτογράφητες περιοχές του τριχωτού αιδοίου της δύστυχης μοντέλας, ανοίγει τον δρόμο για νέες προκλήσεις στο χώρο των media και ειδικά της πρωϊνής ζώνης.

Το ερώτημα είναι τί θα μπορούσε να κάνει το “απέναντι” ζεύγος, του Πέτρου και της Τζένης, που βλέπει να χάνεται η μάχη της τηλεθέασης κυριολεκτικά για τρίχες.

Κι όμως. Καινούριοι ορίζοντες ανοίγονται.

Θα μπορούσε, για παράδειγμα, η Τζένη, να κάνει μια λεύκανση πρωκτού, ζωντανά στο στούντιο. Για να ενημερωθεί επιτέλους το Πανελλήνιο για το καινούριο αυτό τρεντ που απλώνεται σαν αστραπή στις πλαγιές του Μπέβερλυ Χιλς.

Ή, θα μπορούσε να κληθεί ένας έμπειρος γιατρός, καθηγητής κατά προτίμηση, και να εξηγήσει στο κοινό τα ωφέλη της κωλονοσκόπησης. Και, ακόμα περισσότερο, να πραγματοποιήσει μια κωλονοσκόπηση στον Πέτρο (που είναι και σε επικίνδυνη ηλικία για προστάτη). Κι όλα αυτά ζωντανά στο στούντιο. Για την επιμόρφωση του κοινού.

Όπως και νά ‘χει, τα ζεύγη Λιάγκα-Σκορδά και Κωστόπουλου-Μπαλατσινού βρίσκονται μπροστά σε νέες προκλήσεις, πρωτόγνωρες στον χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Beat that, Petro (που λένε και στο χωριό μου).



http://amantomatimou.wordpress.com/