28 Νοεμβρίου 2013

Τραβάνε το σχοινί οι διοικητικοί του ΕΜΠ εκμεταλλευόμενοι την αναποφασιστηκότητα Αρβανιτόπουλου

Αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για αύριο και 48ωρη από Δευτέρα - Αναμένεται η απόφαση των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Και ενώ υπήρχε αισιοδοξία για αποκλιμάκωση της έντασης στα ΑΕΙ, μετά το θετικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων και του υπουργείου Παιδείας στα ραντεβού της Τετάρτης, όλα φαίνεται να οδηγούνται σε αδιέξοδο με χιλιάδες φοιτητές να συνεχίζουν να είναι όμηροι των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σε νέα 24ωρη απεργία αύριο, Παρασκευή, προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπως αποφασίστηκε πριν από λίγη ώρα κατά τη διάρκεια της συνέλευσής τους.

Οι διοικητικοί του ΕΜΠ συνεδρίαζαν από το πρωί όπως και οι συνάδελφοί τους του Πανεπιστημίου Αθηνώ,  οι οποίοι όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσανατολίζονται στην ίδια κατεύθυνση.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 48 απεργία που έχει προκηρύξει από τη Δευτέρα το εθνικό όργανό τους.