18 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Όταν η Όλγα κι ο Άκης καμάρωναν…

Το χαμόγελο στα χείλη της είναι αφοπλιστικό. Αξίζει πολλά λεφτά, ίσως όσα και οι τέσσερις σειρές από μαργαριτάρια που φορά στο λαιμό της μαζί με το μαύρο δαντελένιο τοπ της Channel.
Η Όλγα έχει γείρει με καμάρι στο πλευρό του «Ωραίου Μπρούμελ». Ο Άκης σοβαρός, ευθυτενής, σκάει το κρυφό χαμόγελο του σίγουρου. Με το κομπολόι ανά χείρας δεν αφήνει πολλά περιθώρια σχολιασμών, άλλωστε εκείνη την περίοδο είναι ακόμα δυνατός. Κιμπάρης. Όποια κυρία κι αν συνόδευε της ενέπνεε, είναι αλήθεια, την απόλυτη ασφάλεια.

Όπως αποκάλυψε η NEWSBOMB, όταν όλοι οι «συστημικοί» δημοσιογράφοι έσκιζαν τα ρούχα τους για μια φωτογραφία με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα έφτανε η ώρα που η Όλγα θα μετέδιδε την είδηση της σύλληψης του φίλου της Άκη Τσοχατζόπουλου από τον τηλεοπτικό αέρα. Και να φανταστεί κανείς ότι τώρα πια τον ξέχασαν όλοι οι γνωστοί του μεγαλοδημοσιογράφοι που έκαναν ουρές για να τον συναντήσουν.

Μην ξεχνάμε ότι το γαλλικό περιοδικό Femme Actuelle της είχε αποδώσει τον χαρακτηρισμό: «Η γυναίκα που... τρώει τους άνδρες». Αν το 'ξερε ο Άκης θα καθόταν δίπλα της;


Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB