03 Νοεμβρίου 2013

Οικογένεια Φουντούλη: κανείς πολιτικός και από κανένα κόμμα στην κηδεία του Γιώργου

Να μην προσέλθει κανείς πολιτικός από κανένα κόμμα ζητά η οικογένεια του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη, κατά την επίθεση αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στον λογαριασμό μέλους της στο Facebook.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχουν σαφείς αιχμές προς τη Χρυσή Αυγή να μην επιχειρήσει να αξιοποιήσει κομματικά τον θάνατο του Γιώργου Φουντούλη, ενώ η οικογένεια ζητά να μην χυθεί άλλο αίμα

"Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του. Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ. Το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του. Ούτε ΤΙΜΗ. Γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ."