18 Νοεμβρίου 2013

Πάρετ στον ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσει-Τζάκρη στο "Κόκκινο" : Η δημοκρατική παράταξη εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώσε το πολιτικό άνοιγμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Θα συμβάλλω με όλες τις πολιτικές μου δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5".
Με τη δήλωσή της η κα Τζάκρη απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ και προχωράει ένα βήμα πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για το τι πρέπει να πράξουν οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης μπροστά στο νέο πακέτο μέτρων, η κα Τζάκρη είπε: "Οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα, πρέπει να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους" δήλωσε σχετικά με την στάση που πρέπει να τηρήσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές μπροστά στα νέα μέτρα.

Τέλος η κα Τζάκρη εξαπέλυσε επίθεση κατά της διαπλοκής η οποία στρέφεται, όπως είπε, "προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα". Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Η επίθεση απο τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80' ο Ανδρέας Παπανδρέου".

Ανδρέας Μπελεγρής
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ