20 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Σκουρλέτη στο ΚΚΕ: Ο Ζαχαριάδης «καθάριζε» κόσμο... εμείς τον Πετράν δεν τον «καθαρίσαμε»... ακόμα

Κατηγορηματικός ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με την ελευθερία έκφρασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ αποκρούοντας τα όσα υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος περί «Ζαχαριαδικών», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε ότι ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο ίδιος δεν έχει δει «Ζαχαριαδικούς» στο κόμμα.

«Εάν υπήρχαν Ζαχαριαδικοί στο ΣΥΡΙΖΑ, τον Τατσόπουλο θα τον έψαχνε η μάνα του με τόσες διαφοροποιήσεις» ,είπε κατηγορηματικά.

Παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης κατέστησε σαφές ότι στην Κουμουνδούρου υπάρχει ελευθερία έκφρασης με σεβασμό ωστόσο στις συλλογικές κομματικές διαδικασίες.

Επίσης, αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο κ. Τατσόπουλος επεχείρησε να αμβλύνει τα όσα έχει πει και να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του.

«Δεν κατάλαβα τι κατάλαβε εκείνος».

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε πως δε τίθεται ζήτημα διαγραφής του Πέτρου Τατσόπουλου, όπως γνωρίζει, και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ο τελευταίος χώρος που λύνει τέτοια θέματα με διοικητικά μέτρα».

Δείτε το βίντεο