03 Νοεμβρίου 2013

Ξύλο μεταξύ κάφρων - Σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Κατεχάκη!

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη μεταξύ οπαδών, στο ύψος του Καρέα. Πολύ ξύλο, υλικές ζημιές και ρίψη μολότοφ. Κινδύνεψε μια γυναίκα και το παιδί της, όταν πήρε φωτιά το αμάξι που επέβαιναν

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τριγλία Ραφήνας συναντήθηκαν με κάποιους του Ιωνικού (πήγαιναν να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Δόξα στον Βύρωνα).

Ακολούθησαν οδομαχίες σώμα με σώμα, με την αστυνομία να επεμβαίνει αλλά όχι προτού πέσει αρκετό ξύλο και προκληθούν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.

Ένα αυτοκίνητο μάλιστα πήρε φωτιά και φίλαθλοι του Ιωνικού κατάφεραν να βγάλουν τη μητέρα και το παιδί της με ασφάλεια έξω από το όχημα.

Στην περιοχή προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού οι οδηγοί έστριβαν… επί τόπου, για να αποφύγουν να βρεθούν στο σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία έγινε και ρίψη μολότοφ. Στην περιοχή όπου διεξάγεται ο αγώνας έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.