04 Νοεμβρίου 2013

Γλέζος: Η κακιά Δεξιά, διαστρέβλωσε τα λεχθέντα μου δηλ. ο Τατσόπουλος και οι άλλοι σύντροφοι

Για διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω ώστε να πείθει.

Ακόμα χαρακτήρισε ως μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του και υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε μεταξύ άλλων «Να ακούν και να κατανοούν όσα λέω και όχι να μου αποδίδουν όσα ονειρεύονται».

Κύριε Γλέζο, έστω ότι ο κ. Κεδίκογλου διαστρέβλωσε τα όσα είπατε. Το ίδιο φανταζόμαστε ότι ισχύει και για το σύντροφό σας κ. Τατσόπουλο, αλλά και για άλλους Αριστερούς οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον σας ή στην καλύτερη περίπτωση άφησαν υπονοούμενα για την ηλικία σας…

Κύριε Γλέζο, κανένας δε διαστρέβλωσε τα λεχθέντα σας. Κοιτάξτε εσείς να μην αλλάζετε όσα λέτε, μέσα σε λίγες μέρες και μετά, κατά την προσφιλή τακτική των Αριστερών, να σας φταίνε οι άλλοι, για αυτά που είπατε αλλά το μετανιώσατε.

http://www.rightnews.gr