01 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα τον έκανε πάλι τον περιπτερά ο Άδωνις-Χρυσοβελώνη: Να παραιτηθεί ο Γεωργιάδης

[Μόλις στριμώχτηκε ο περιπτεράς (Άδωνις: "έλα να γίνεις Υπ. Οικονομικών να δώσεις το ΕΚΑΣ σε όλους χωρίς να βάλεις φόρο στα ακίνητα") και η γλάστρα του το γύρισαν: "δεν είπαμε να μην μπει φόρος στα ακίνητα"!!! Καλά μωρή κότα Παπαδάκη τόσο καιρό χαράτσι το ανεβάζεις, χαράτσι το κατεβάζεις, πότε είπες "ναι, να μπει φόρος στα ακίνητα";]

«Ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα περάσει από τη Βουλή γιατί αν δεν περάσει θα πέσει η κυβέρνηση» είπε στο πρωινό του Αντέννα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για τους βουλευτές της ΝΔ που συζήτησαν με τον υπουργό Οικονομικών τις αντιρρήσεις τους για τη φορολογία ακινήτων.


Δείτε το βίντεο από τον Αντέννα.



Χρυσοβελώνη: Να παραιτηθεί ο κύριος Γεωργιάδης

«Ο μόνος έντιμος δρόμος είναι η παραίτηση» είπε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η βουλευτής ζήτησε την παραίτηση του υπουργού με αφορμή περιστατικό καθυστέρησης ασθενοφόρου στο Πήλιο που οδήγησε στο θάνατο του ασθενή. Όπως είπε η κυρία Χρυσοβελώνη είχε κάνει ερώτηση στον υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μαγνησία στην Υγεία αλλά ο υπουργός δεν είχε δώσει λύσεις. «Δεν κάνω διάλογο με ανθρώπους που η παρουσία τους στη Βουλή είναι για να προβάλλουν του άλλους» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι ντρέπεται γι αυτούς που τους έχουν ψηφίσει.

Δείτε το βίντεο από τον Αντέννα