19 Νοεμβρίου 2013

Η σέ@ι σύμβουλος που βάζει φωτιά στην πολιτική ζωή της Σερβίας!

Οι καυτές της φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναστατώνουν

Τη λένε Vanja Hadzovic, είναι μόλις 27 ετών, μελαχρινή και με... ζουμερά χείλη! Η νεαρή και σέξι σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας φαίνεται πως...
«τάραξε» τα νερά της πολιτικής ζωής της χώρας της, όταν η καθημερινή εφημερίδα «Βilc» δημοσίευσε μια σειρά από άκρως προκλητικές της φωτογραφίες, τις οποίες βέβαια η ίδια είχε «ανεβάσει» πρώτη στα social media.



Οι καυτές φωτογραφίες της Vanja φαίνεται ότι έχουν φέρει τόσο την ίδια σε δύσκολη θέση, όσο και τον επαγγελματικό της κύκλο.

«Υπάρχουν φωνές τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας, που μπορεί να σκεφτούν ότι αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα που ελπίζει να ανελιχθεί στον τομέα της διπλωματίας» ανέφερε στη Daily Mail μια πηγή από το υπουργείο.



Η 27χρονη, από την πλευρά της, δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Ivan Mrkic είπε ότι γίνεται έρευνα για το θέμα, προσθέτοντας ότι η Vanja έκανε την πρακτική της και δεν κατέχει διπλωματική ιδιότητα.



«Είναι δικαίωμα του καθενός να διατηρεί όσα προφίλ θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι υπάλληλοί μας θα πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα με τον κώδικα συμπεριφοράς στα δίκτυα που κινούμαστε. Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει ήδη κλείσει όλους τους λογαριασμούς της» τόνισε ακόμη ο υπουργός.