05 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Πάει κι αυτός ο κακομοίρης... Ρόμπα έκανε και τον Κουρουπλή ο Άδωνις

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Είστε και αδιάβαστος και ανάγωγος. Δεν θα με διακόψετε. Είστε κοινός συκοφάντης» είπε ο υπουργός στον βουλευτή, ανεβάζοντας τους τόνους.

«Εσείς ως ανεύθυνος που είστε, έρχεστε στη βουλή και κάνετε λασπολογία», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον κ. Κουρουμπλή να λέει: «Είστε ψεύτης. Σταματήστε να λέτε ψέματα».

Ο υπουργός κατηγόρησε για «σόου» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Εγώ σας είδα εδώ και σας γνώρισα ως ΠΑΣΟΚ . Άλλο αν τώρα το ξεχάσατε. Νομίζετε ότι θα σας φοβηθώ επειδή φωνάζετε, αλλά εγώ θυμάμαι ότι το πρώτο μνημόνιο μαζί το ψηφίσαμε. Και δεν θυμάμαι να λέτε εκείνη την ημέρα για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ».

Δείτε το βίντεο:



Η απάντηση του Κουρουμπλή στον Άδωνι

«Εγώ στην πολιτική μου διαδρομή ποτέ δεν φίλησα εκεί που έφτυνα», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την κόντρα που είχε με τον υπουργό.

«Έφυγα συνειδητά από έναν χώρο που ήμουν πολιτικά ερωτευμένος μαζί του, σε περίοδο που δεν ήταν σε κατάρρευση, όπως φύγατε εσείς και εγκαταλείψατε τον προστάτη σας, τον κ. Καρατζαφέρη», σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε ότι «επέλεξα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ τότε που δεν ήταν πουθενά».

Δείτε το βίντεο :



Χαραλαμπίδου για Άδωνι:Το θέατρο έχασε έναν άξιο άνθρωπο

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και πιστεύω ότι το ελληνικό θέατρο έχασε ένα πολύ άξιο άνθρωπο», είπε απευθυνόμενη στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Όπως ανέφερε, «καταφέρατε εντελώς υποκριτικά να φανεί ότι χάσατε την ψυχραιμία σας, να διαστρεβλώσετε τα όσα είπε ο κ. Γλέζος, να κάνετε μία αντιπαράθεση διαστρεβλώνοντας όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής και με όλα αυτά, καταφέρατε να μην απαντήσετε σε κανένα από τα ερωτήματα που θέσαμε με την κατάθεση της επίκαιρης επερώτησης για το θέμα των ανασφάλιστων».

Δείτε το βίντεο:



Άδωνις: Δέχομαι το κομπλιμέντο

Απάντηση στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που τον κατηγόρησε για θέατρο έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ευχαριστώ πολύ την κυρία Χαραλαμπίδου για τα καλά της λόγια και για τις υποκριτικές μου ικανότητες», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Μου έχουν πει ότι έχω ρητορικές ικανότητες, υποκριτικές είναι η πρώτη φορά. Δέχομαι το κομπλιμέντο».

Δείτε το βίντεο: