15 Νοεμβρίου 2013

Το γραφείο το ιδανικό μέρος για μία ερωτική σχέση

Ενας ισχυρός άνδρας είναι πάντα πιο ελκυστικός, λένε οι γυναίκες-Το 73% των γυναικών θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο μόνο όταν ο εκλεκτός είναι το... αφεντικό

Το γραφείο είναι το ιδανικό μέρος για να ανθίσει μία ερωτική σχέση , ειδικά όταν πρόκειται για έναν ερωτικό δεσμό με το αφεντικό, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία και αποδεικνύει ότι η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε ο ιστότοπος Flirt.com σε δείγμα δύο χιλιάδων Βρετανών , ανδρών και γυναικών, το 80% των εργαζόμενων πιστεύει ότι ο εργασιακός χώρος είναι το κατάλληλο μέρος για να γνωρίσουν κάποιον. Μάλιστα, το 73% των γυναικών θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο μόνο όταν ο εκλεκτός είναι το... αφεντικό.

Από την πλευρά τους, το 80% των εργαζομένων ανδρών δηλώνουν ότι προτιμούν τις γυναίκες που είναι πιο νέες απ΄αυτούς ενώ δεν κρύβουν ότι τους αρέσει πολύ όταν οι εργαζόμενες πηγαίνουν στο γραφείο επιλέγοντας σέξι ρούχα .

Η πλειοψηφία των γυναικών υποστήριξε ότι θα έκανε σχέση αλλά με κάποιον ανώτερο γιατί ένας ισχυρός άνδρας είναι πάντα πιο ελκυστικός. Αντίθετα, η πλειοψηφία των ανδρών δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να κάνουν σχέση με μια συνάδελφο , νεότερη από αυτούς, και επαγγελματικά κατώτερή τους.

Οι Βρετανοί εργαζόμενοι θεωρούν ότι δεν είναι καλό τα προσωπικά να εμπλέκονται με τα επαγγελμαιτκά όμως αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται για τον διευθυντή ή κάποιο άλλο ανώτερο στέλεχος. Μπορεί η σχέση στο γραφείο να τρομάζει, ταυτόχρονα όμως είναι και γοητευτική, επισημαίνει η έρευνα.

" Στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεων , μαθαίνεις τον άλλο καλύτερα, βλέπεις πως σκέφτεται , πως λειοτυγεί και πως συμπεριφέρεται τόσο απέναντι στο αντικείμενο εργασίας, όσο και απέναντι στους συναδέλφους. Και χωρίς να κλείσεις ραντεβού, τον έχεις δίπλα σου καθημερινά και μάλιστα αρκετές ώρες.