22 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Σολάρει πάλι ο Νότης: «Με Άδωνι δεν πάμε πουθενά-Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει»

Γέλιο έβγαλε για άλλη μια φορά ο γνωστός λαϊκός βάρδος Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος υποστήριξε εκ νέου πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Από τα... πυρά του δεν γλίτωσε ούτε και ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο γνωστός για τις εκκεντρικές δηλώσεις του τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του με τίτλο «16 αυτοτελείς επιτυχίες», δήλωσε πως «εάν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή» αναφέρει η Espresso.

Στη συνέχεια, ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «δεν διοικεί σωστά την χώρα», ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός και κατά του Αδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο είπε: «Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά».

Εν εξάλλω, δήλωσε επίσημα στην κάμερα, πως η «Χρυσή Αυγή» ΔΕΝ είναι φασιστικό κόμμα!
«Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;»

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ακροδεξιό κόμμα, λέγοντας:
«Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος».

Μάλιστα, αποκάλεσε «κοπρόσκυλα» όσους σχολίασαν το ναζιστικό χαιρετισμό που είχε κάνει πριν καιρό στην πίστα, λέγοντας:
«Πες στα κοπρόσκυλα που λένε αυτά για μένα, πως με τον ναζιστικό μου χαιρετισμό, λοιδορούσα τους Γερμανούς, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που λέγεται η “Πλατεία”».

Τέλος, τα έβαλε με τους πολιτικούς, και τους είπε να πάνε να γ@μηθούνε!
«Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε!»

Μήπως τα μπινελίκια οφείλονται σε καναν έλεγχο που γίνεται και ο Νότης φοβάται μη σκάσει καμιά είδηση περίεργη για πάρτη του;; Γιατί μέχρι τώρα έτσι γίνεται: Οι μεγαλύτεροι φωνακλάδες είναι οι κλέφτες...