03 Νοεμβρίου 2013

Γκάφες και αθέατες σκηνές του «Πολέμου των Αστρων» σε ανέκδοτο βίντεο

Ο Χάρισον Φορντ, ως Χαν Σόλο, μπερδεύει τα λόγια του, χαλάει τη σκηνή και τρώει από τα νεύρα του το μικρόφωνο ενώ ο Τσιουμπάκα τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη. Ο Μαρκ Χάμιλ, ως Λιουκ Σκάιγουοκερ, επιχειρεί μεν να καταστρέψει το Αστρο του Θανάτου, αλλά ξεχνάει τις ατάκες του. Στρατιώτες της μισητής αυτοκρατορίας πυροβολούν με λέιζερ τους ήρωες, αλλά του ενός φεύγει το κασκέτο. Ο σερ Αλεκ Γκίνες, ο Ομπι-ουαν Κενόμπι, γελάει με τις τρίχες του Τσιουμπάκα.

Αυτές και άλλες σκηνές από τα γυρίσματα του θρυλικού φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Τζορτζ Λούκας, «Πόλεμος των Αστρων», περιλαμβάνονται σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ως μέσω προώθησης του e-book με τίτλο «The Making of Star Wars» του Τζόναθαν Ρίνζλερ.

Το βίντεο διάρκειας 156 δευτερολέπτων είναι διανθισμένο και με πλάνα από τα εφέ - που στη δεκαετία του 1970 όταν γυριζόταν η ταινία θεωρήθηκαν εντυπωσιακά, αλλά τώρα μοιάζουν ερασιτεχνικά - με βουβά πλάνα, καθώς ο ήχος προστέθηκε σε άλλη φάση της παραγωγής και σκηνές που δεν είδε ποτέ το κοινό, αφού κόπηκαν στο μοντάζ.

Ολα βέβαια συμβαίνουν καθώς η Disney ετοιμάζεται το 2015 να ρίξει στην αγορά τη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς, αφού πρώτα εξαγόρασε πέρυσι την Lucasfilm έναντι τεσσάρων δισ. δολαρίων.



ΠΗΓΗ: tanea.gr