21 Νοεμβρίου 2013

Γέλια μέχρι δακρύων!! Δείτε πως παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το κυνήγι των βουλευτών του από τους φεσωμένους του Κοτρώτσου

Αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας ήταν ο εξευτελισμός του Κοτρώτσου από τους εργαζόμενους που απέλυσε χωρίς να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα τους. Ο όψιμα αντιμνημονιακός Κοτρώτσος που είναι σύμβολο για το πάρτι των Ολυμπιακών καθώς από μετριότητα βρέθηκε στην ανώτερη επικοινωνιακή θέση των αγώνων με το αζημίωτο δήλωσε πως ΘΑΘΑΘΑΘΑ πουλήσει το εξοχικό στο Πήλιο για να αποζημιώσει τους εργαζόμενους που φέσωσε.

Ο απόλυτος τραγέλαφος όμως ήταν η παρουσία του μισού ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν οι φεσωμένοι έκαναν τους ανήξερους και δήθεν αποχώρησαν σε ένδειξη συμπαράστασης!!! 

Φυσικά αυτά είναι παπαριές! Οι...
Παπαδημούλης, Στρατούλης, Μπογιόπουλος, Βαρεμένος, Λαλιώτης, Δούρου και Μητρόπουλος έφυγαν αφού τους ξεφτίλισαν οι εργαζόμενοι και άρχισαν να τους στολίζουν. Τον Παπαδημούλη μάλιστα τον αποκάλεσαν και "αλήτη"!

Δείτε λοιπόν πως παρουσιάζει το θέμα στους ηλίθιους το left.gr: 

Αποχώρηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από εκδήλωση του Σ. Κοτρώτσου

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης, αλλά και ο δημοσιογράφος, Ν. Μπογιόπουλος αποχώρησαν από την παρουσίαση βιβλίου του Σ. Κοτρώτσου σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους του πρώην εκδότη.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι στο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος. Οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί, μεταξύ των οποίων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι "απρόσκλητοι" ήταν οι εργαζόμενοι, που έχει αφήσει απλήρωτους ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, σηκώνοντας πανό. Εκείνη την στιγμή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης, δήλωσαν ότι είχαν άγνοια του γεγονότος, ενώ στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση. "Είμαστε με τους εργαζόμενους, δεν γνωρίζαμε το γεγονός, για αυτό αποχωρούμε", είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να υποθέσω ότι οι Βαρεμένος - Μπογιόπουλος δε γελάνε για τους φεσωμένους από τον Κωτρότσο εργαζόμενους...

Φωτογραφίες του @dromografos -