16 Νοεμβρίου 2013

Γελάει το Ίντερνετ με «πειραγμένη» φωτογραφία της Miranda Kerr (ΦΩΤΟ)

Η ίδια πάντως η Κerr έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως βρήκε τη φωτογραφία στο Ίντερνετ και χωρίς να ξέρει πως έχει υποστεί Photoshop την ανέβασε στο Instagram της

Ακόμη και η Mirand Kerr έχει ανασφάλειες! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η «πειραγμένη» φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο Instagram της πριν από λίγες ημέρες. Μπορεί, λοιπόν, η 30χρονη Αυστραλή να μην ανήκει πλέον στη λίστα των διάσημων «αγγέλων» της Victoria' Secret ωστόσο θυμήθηκε τις εποχές που αναστάτωνε τις πασαρέλες ως... «άγγελος».

Συγκεκριμένα, η Miranda ανέβασε μία φωτογραφία της από το περσινό ετήσιο show του οίκου, με την ίδια να στέκεται ανάμεσα στην Alessandra Ambrosio και την Doutzen Kroes.

Είδαν, όμως, οι followers της Miranda την πολύ λεπτή τη μέση της και έτσι ανέβασαν την... κανονική φωτογραφία, κατηγορώντας την πως έκανε photoshop στον εαυτό της.

Η ίδια πάντως η Κerr έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως βρήκε τη φωτογραφία στο Ίντερνετ και χωρίς να ξέρει πως έχει υποστεί Photoshop την ανέβασε στο Instagram της.