11 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!! Άσχετα αν οι δημοσιοκάφροι το κάνουν θέμα: Μανιάτης: 0,5€ επιβάρυνση για να βοηθήσουμε-Μιχελάκης: Έτσι θα γίνεται η επανασύνδεση του ρεύματος

Πάλι φουλ στο λαϊκισμό ο περιπτεράς Παπαδάκης "με τους υπόλοιπους τι θα γίνει;"!! Πάλι καλά που δεν είπε "πρέπει να εξυπηρετήσουμε και τα λαμόγια που τώρα θα κάνουν τους μπατίρηδες για να τους πληρώνουν οι άλλοι το ρεύμα"...

Την απόφαση της κυβέρνησης για την άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων οικιακών τιμολογίων ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Καμία οικογένεια χωρίς ρεύμα. Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης», αποκάλυψε ο υπουργός Περιβάλλοντος και στάθηκε στο ζήτημα των οικογενειών που είναι γραμμένες στα κοινωνικά συσσίτια των δήμων ή της εκκλησίας.

Παράλληλα έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το κόστος της επανασύνδεσης επισημαίνοντας πως για τα κοινωνικά οικιακά τιμολόγια υπάρχει ήδη πρόβλεψη ενώ για τις παροχές, που υπάγονται στη ρύθμιση των οικογενειών που είναι γραμμένες στα συσσίτια, η επιβάρυνση των υπόλοιπων θα είναι 0,5 ευρώ ετησίως σε κάθε λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.



Μιχελάκης: Έτσι θα γίνεται η επανασύνδεση του ρεύματος

Στο θέμα της ΔΕΗ αλλά και στο πώς θα γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος στα αδύναμα νοικοκυριά, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Πρώτο μέλημα» της κυβέρνησης είναι «να επανασυνδεθεί το ρεύμα στα αδύναμα νοικοκυριά το συντομότερο δυνατόν» διευκρίνισε ο κ. Μιχελάκης, ενώ σημείωσε ότι για το κοινωνικό τιμολόγια και το δωρεάν ρεύμα στους αδύναμους, θα επιβαρύνονται οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ.

Εκτός των άλλων ο ΥΠΕΣ άνοιξε τα χαρτιά του και για τη δεύτερη φάση του Καλλικράτη, και για τις διαθεσιμότητες στους δήμους, καθώς και για τους σχολικούς φύλακες.

Σε ό,τι αφορά τον νόμο για την εκλογή δημάρχων ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι «αφού το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει, δεν προχωρά ο συγκεκριμένος νόμος».

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1: