01 Δεκεμβρίου 2013

“Μητσοτακικός” ο ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζει στον Σαμαρά τον Σεπτέμβριο 1993

Κατρακυλά όσο πάει και περισσότερο η πολιτική ζωή του τόπου. Με αφορμή την επικριτική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, χθες, προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πάνος Σκουρλέτης απηύθυνε «πρόσκληση σε αποστασία», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά ότι...
«μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται και παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν κάποιος κυβερνητικός βουλευτής καταψηφίσει τον νόμο για τα ακίνητα και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η αποχώρησή του θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο που θα προστρέξει.

Τελικά, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σοφός ο λαός που λέει πως «δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χθες, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στην εφημερίδα Real News, είχε δηλώσει ότι, “το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…”.

lykavitos.gr/archives/69684