11 Δεκεμβρίου 2013

Οι Άγγλοι "κράζουν" τον Πελεγκρίνι που δεν ήξερε πόσα γκολ χρειαζόταν... λες κι αν ήξερε θα έβαζε χαλαρά 4ο γκολ.. (VIDEO)

[Σιγά ρε με τους κωλόφαρδους! Μπήκαν στο παιχνίδι με γκόλ που έβαλαν από το πουθενά στο πρώτο σούτ που έκαναν, ισοφάρισαν με μαιμού πέναλτι (ούτε ο θρύλος έτσι) και ήθελαν και να βάλουν και τέταρτο! Αφού δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα, πως να βάλουν γκόλ...]

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Μπάγερν, αλλά ο Πελεγκρίνι τα... ακούει από τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα.

Η Σίτι χρειαζόταν νίκη με 2-0 με 4-2 για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου όμως αυτό δεν το γνώριζε ο προπονητής της και οι παίκτες της.

Όταν ανέτρεψαν το σκορ οι πολίτες από 2-0 σε 2-3 ο Πελεγκρίνι απέσυρε τον Τζέκο αφού θεωρούσε ότι δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση. Αυτό τουλάχιστον είπε σε δηλώσεις του ο Μίλνερ ο οποίος τόνισε:  "Δεν γνωρίζαμε ότι το 4-2 θα ήταν αρκετό. Πιστεύαμε πως έπρεπε να κερδίσουμε με 5-2."

Ο προπονητής της Σίτι απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι δεν το γνώριζε και αυτό ήταν αρκετό για να τον... κράξει όλη η Αγγλία.