22 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: ACHTUNG! Επανεμφανίστηκε η Ραχήλ με μπινελίκια: Τσίμπησε σα χάνος στις ειρωνίες Μπίστη και τον αποκάλεσε «πανηλίθιο»

Την έντονη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε το σχόλιο που έκανε εις βάρος της ο Νίκος Μπίστης.

«Πίστευα ότι είσαι ηλίθιος αλλά τελικά είσαι...
πανηλίθιος», έγραψε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή η οποία έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισής της η Ραχήλ Μακρή μετά την χθεσινή της ανεξαρτητοποίηση. Η βουλευτής Κοζάνης εμφανίστηκε νωρίτερα αναρτώντας ένα κάρο αρλούμπες στην προσωπική της σελίδα στo Facebook εξαπολύοντας μύδρους εναντίον όλων και ξεκαθαρίζοντας ότι την έδρα θα την πάρει μαζί της γιατί δεν της την έδωσε ο Καμμένος (Πανάρα αυτό είναι το ευχαριστώ που την έκανες βουλευτή) αλλα΄ο λαός (την ήξερε κι από χθες;), ενώ απάντησε και στον Ν. Μπίστη:

"Δεν με σταματάτε πάρτε το απόφαση. Δεν μπορειτε να με νικήσετε. Είμαι ποιο δυνατή από εσάς και δεν προσκυνάω. Την φωνή και την δύναμη μου την έδωσε ο κόσμος και μόνο αυτός μπορεί να μου την αφαιρέσει. Στην επιστροφή θα φτάσει στον εισαγγελεά ότι έχω στα χέρια μου."



Μπίστης: Πίστευα ότι η Ραχήλ Μακρή θα μεταπηδούσε στη Χ.Α.
Νωρίτερα με ένα αιχμηρό σχόλιο στο Facebook, ο Νίκος Μπίστης αναφέρθηκε στην Ραχήλ Μακρή.

«Δεν ξέρω που θα καταλήξει η κα Ραχήλ Μακρή. Τώρα γιατί εγώ από την ουσία των παρεμβάσεων της και από την εν γένει συμπεριφορά της πίστευα ότι από το γενόσημο θα μεταπηδούσε στο πρωτότυπο της Χρυσής Αυγής; Τόσο έξω να πέφτω;», σχολίασε το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς.



Σε ποιο κόμμα θα πάει... αν τελικά ανεξαρτητοποιηθεί

Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, ενώ ο Πάνος Καμμένος απουσιάζει εκτός Αθηνών, και κάποιοι εκτιμούν πως η Ραχήλ Μακρή θα καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας πως οι δεσμοί της με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ''σφυρηλατήθηκαν'' στα κάγκελα της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Ραχήλ Μακρή επιμένει στην παραίτηση της και λέγεται μάλιστα πως έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον Μειμαράκη, με ημερομηνία όμως 8ης Ιανουαρίου.