04 Δεκεμβρίου 2013

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ο Πούτιν είναι μη συνειδητοποιημένος, λανθάνων γκέι και κρύβει 2 χρόνια από την ηλικία του!

Πολλά έχουν γραφτεί για τον ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Άλλοι τον λατρευουν και άλλοι τον μισούν. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Ένας άνθρωπος όμως τόλμησε να γράψει αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.
Ο Στανισλάβ Μπελκόφσκι, 42 ετών, είναι πολιτικός επιστήμονας και εξέδωσε ένα βιβλίο με τον τίτλο: Πούτιν.

Σε αυτό γράφει όσα δεν έχουν τολμήσει να πουν οι χειρότεροι εχθροί του Πούτιν. Οτι ο ρώσος ηγέτης είναι ένας τραυματισμένος και μοναχικός άνθρωπος με τεράστια περιουσία και ομοφυλοφιλικές τάσεις!

Ανατρέχει στην παιδική ηλικία του Πούτιν ο οποίος μεγάλωσε χωρίς πατέρα και χωρίς αγάπη και φροντίδα με αποτέλεσμα να γίνει ένα μοναχικό και μοχθηρό παιδί.

Ο ίδιος υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Πούτιν κρύβει και 2 χρόνια από την ηλικία του! Ο πατέρας του Πούτιν ήταν αλκοολικός και η μάνα του τον πήρε και έφυγαν για την Γεωργία. Όμως τελικά ο Πούτιν βρέθηκε να μεγαλώνει με ένα ζευγάρι που ανέλαβε την κηδεμονία του.

Ο Πούτιν μεγαλώνοντας, βρήκε δυο ανθρώπους που έγιναν οικογένειά του. Τον Μπόρις Γέλτσιν τον οποίο είχε σαν πατέρα του και τον Ρομαν Αμπράμοβιτς που είχε σαν αδελφό του.

Για την σεξουαλική ζωή του ρώσου Προέδρου ο Μπελκόφσκι γράφει: Η σχέση του με την Καμπάγεβα δεν ήταν τίποτε άλλο από επινόηση των συμβούλων του. Απλά ήθελαν να τον παρουσιάσουν ως ισχυρό άντρα και σύμβολο του σεξ. Κι αυτό, γιατί όπως γράφει ο συγγραφέας, ο Πούτιν δεν ξέρει τι σημαίνει σεξ και δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι είναι ένας λανθάνων ομοφυλόφιλος.