15 Δεκεμβρίου 2013

Πατριώτες του κώλου ALERT!! Δε βρέθηκε μαλάκ@ς να κάνει προσφορά να πάρει κοψοχρονιά το Gerakina Beach

Καλά πολύ μαλάκ@ς αυτοί οι τοκογλύφοι!! Βάζουν το Σαμαρά να ξεπουλάει τον πλούτο της χώρας και μετά δεν κάνουν ούτε μία προσφορά για να τον αγοράσουν... τι είπατε; Ότι το Gerakina Beach είναι ένα χάλασμα, όπως όλη η Ελλάδα; Συκοφαντίες των νεοταξιτών του Σόρος και των Γερμανών τοκογλύφων που θέλουν να μας τα πάρουν όλα τζάμπα...

Συνεχίζονται οι δυστοκίες στην προσπάθεια της Εθνικής Τράπεζας να πωλήσει το ξενοδοχείο Gerakina Beach στη Χαλκιδική, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο δεύτερος κατά σειρά διαγωνισμός απέβη και αυτός άκαρπος.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για την ξενοδοχειακή μονάδα, για την οποία είχε οριστεί ελάχιστο τίμημα ύψους 17 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η απογοήτευση είναι δεδομένη, καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε σημαντικός αριθμός ενδιαφερομένων, οι οποίοι παρέλαβαν τον σχετικό φάκελο με τους όρους πώλησης του ακινήτου.

Το Gerakina Beach, ένα από τα μεγαλύτερα και παλιότερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, στο παρελθόν ανήκε στους αδελφούς Σάλτη. Είναι τριών αστέρων και δυναμικότητας 503 δωματίων, που μεταφράζεται σε 955 κλίνες. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 24.345 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 87 στρεμμάτων, στον οικισμό Γερακινή στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Ο προηγούμενος μισθωτής ήταν η Star Hotels, η οποία αποχώρησε το 2012, λόγω συσσωρευμένων οφειλών προς την ιδιοκτήτρια, με αποτέλεσμα έκτοτε το ξενοδοχείο να παραμένει κλειστό. Σημειωτέον ότι ο πρώτος διαγωνισμός, είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2013, επίσης χωρίς αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι είχε εκφραστεί ζωηρό ενδιαφέρον απόκτησης του ακινήτου από ρωσικά επενδυτικά συμφέροντα. Πάντως, εκτιμάται ότι για να καταστεί βιώσιμη η μονάδα, θα απαιτηθούν επενδύσεις της τάξεως των 8-10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί και να καταταχθεί σε ανώτερη κατηγορία είτε τεσσάρων, είτε πέντε αστέρων.