25 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνιούν οι "οπλάδες" ούτε μέχρι …το Άσπεν δεν πήγαν. Άτιμε Κάντα

Χριστούγεννα στα γραφεία κάνουν κάποιοι μεγαλοδικηγόροι που έχουν πελάτες επιχειρηματίες από το χώρο των εξοπλισμών. Η κατάθεση – χείμαρρος Κάντα έχει προκαλέσει σεισμό στην εξοπλιστική πιάτσα! Κι επειδή ο Κάντας έξι χρόνια στη καρέκλα του αναπληρωτή γενικού διευθυντή είχε “νταραβέρι” με όλους ανεξαιρέτως τους “οπλάδες” ο πανικός είναι γενικευμένος!

Τι είναι αυτό που ρωτάνε οι δικηγόροι τους πελάτες – οπλάδες που είχαν δώσει “μπαξίσι” στον Κάντα για να μην μιλάει όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του; Πως δόθηκε το “μπαξίσι” . Αν το …ντιλίβερυ έγινε με σακ βουαγιάζ και μαύρες σακκούλες όλα καλά αφού ότι και να λέει ο Κάντας ,λογικά δεν θα μπορέσει να αποδειχτεί. Αν όμως κάποιοι απρόσεχτοι απο το κλίμα ασυδοσίας εκείνης της εποχής τα έδωσαν με καταθέσεις ή επιταγές τότε το πράγμα μπλέκει.

Είναι τόσο αφελείς οι οπλάδες; Τα μεγάλα ονόματα λογικά όχι. Αν έχει γίνει μοιραίο λάθος θα έχει γίνει από τους “βαστάζους” τους που διεκπαιρέωναν αυτές τις δουλειές. Δύσκολο όμως. Υπήρχαν όμως και οι μικρότερου βεληνεκούς επιχειρηματίες που πάνω στη “κάψα” του να “τελειωνουμε” μπορεί να έκαναν κάποια γκάφα.

Συνεπώς αυτά που φαίνεται ότι θα περιμένουμε σε πρώτη φάση είναι οι δύο ηλικιωμένοι επιχειρηματίες τα ονόματα των οποίων δεν γράφονται αλλά έχουν γίνει παντού γνωστά και κάποιους από τη “μαρίδα”.

Παρόλα αυτά κι ας εμφανίζονται ψύχραιμοι και αδιάφοροι οι μεγιστάνες του χώρου δεν περνούν και τα καλύτερα Χριστούγεννα στην Αράχοβα, οπου έριξαν πολλά από τα κέρδη τους για να φτιάξουν το χειμερινό “τσαρδάκι” τους. Άσε που μερικοί για πρώτη φορά στην ιστορία δεν ταξίδεψαν στο μαγευτικό Άσπεν.

Κουράγιο…

http://armynews.gr/?p=12043