23 Δεκεμβρίου 2013

Τρόμαξε ο Σαμαράς απ' όσα του είπε ο Κασιδιάρης... Προσγειώθηκε στην ταράτσα του Μαξίμου το ελικόπτερο και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα

Φράση κι αυτή: "Θα φύγετε με ελικόπτερα"... Τι έγινε ρε γατάκια πατριώτες του κ@λου δεν σας ακούμε να τη χρησιμοποιείτε πια

Σε νέο παραλήρημα πέρα από κάθε όριο βρέθηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν λίγοι φίλοι της ΧΑ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη να μιλάει με τους πλεόν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Ανέφεραν πολύ φίλοι προηγουμένως το πιο σύντομο ανέκδοτο της τελευταίας χρονιάς. Ότι ο Σαμαράς θα μας λιώσει. Το είπε αυτός ο ίδιος ο εθνικός μειοδότης, ο εθνικός καραγκιόζης θα έλεγα, ο οποίος αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα γι αυτό το λόγο η διεφθαρμένη εξουσία του φαίνεται ότι σε πολύ σύντομο χρόνο θα καταρρεύσει. Κυριολεκτικά διαλύονται αποσυντίθενται, τους εγκαταλείπουν ακόμα και οι δικοί τους», είπε ο κ.Κασιδιάρης.

Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία διαβάζοντας μήνυμα του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης είπε: «Ένα μεγάλο μπράβο στη χούντα Σαμαρα – Βενιζέλου για τα κατορθώματά της. Προσπαθώντας με τη βοήθεια των διάφορων μεγαλοδημοσιογράφων να μας παρουσιάσουν ως το απόλυτο κακό ξεμπροστιάστηκαν και εξευτελίστηκαν και δεν είναι πολυ μακρυά ή ωρα που θα τους δούμε να παίρνουν το δρόμο που τους αξίζει».

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, καταφέρθηκε εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης με ανήκουστους χαρακτηρισμούς λέγοντας: «Ο κρασοφτιάχτης μέθυσος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο οποίος εάν ήμασταν άτομα με άλλες ιδιαιτερότητες θα ήμασταν ελεύθεροι να διατρανώσουμε την διαφορετικότητά μας αυτή. Αλλά επειδή είμαστε γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα κάτι τέτοιο ήθελε να το ματαιώσει».