23 Δεκεμβρίου 2013

Αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή ο Μπίμπος - "Λάθος μου που κατέβηκα υποψήφιος"

Καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή δεν επιθυμεί να έχει όπως ισχυρίζεται ο Ιάσων Μπίμπος, ο πρώην πολιτευτής της οργάνωσης, που πρόσφατα συνελήφθη καθώς ως άλλος... Μιχάλης Λιάπης κυκλοφορούσε στην πόλη των Ιωαννίνων με πλαστές πινακίδες.

Το όνομα του Ιάσονα Μπίμπου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα ενημέρωσης. Αφορμή αποτέλεσε έλεγχος της Αστυνομίας στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσα μεταδόθηκαν περί πλαστών πινακίδων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο συγκεκριμένος πολιτευτής είχε απασχολήσει και πάλι την επικαιρότητα πριν λίγους μήνες, αυτή τη φορά για τη βίαιη συμπεριφορά του.

Ο Ιάσων Μπίμπος είχε κληθεί να αναγνωρίσει για τις φθορές στο κατάστημά του τρεις φοιτήτριες. Ο πολιτευτής είχε χαστουκίσει τις κοπέλες, που όπως τελικά αποδείχτηκε δεν είχαν καμία σχέση με την επίθεση στο μαγαζί του.

Όπως γράφει το pamepreveza όμως που πραγματικά ενόχλησε τον κ. Μπίμπο, είναι το γεγονός ότι το όνομά του συνδυάστηκε και σ' αυτή την περίπτωση με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής, από την οποία έχει αποχωρήσει εδώ κι ένα χρόνο περίπου.

Στο θέμα αυτό επανέρχεται και με γραπτή δήλωσή του, προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και δεν επιθυμεί να έχει.

Αναλυτικά αναφέρει:

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το ονοματεπώνυμο μου βρίσκεται την δημοσιότητα δίπλα απο πολιτικό κόμμα και άλλες παραφιλολογίες.

Θα ήθελα να γνωρίσει η γιαννιώτικη κοινωνία ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το πολιτικό κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η εμπλοκή μου στο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα ήταν μόνο και μόνο ως ονοματεπώνυμο στο ψηφοδέλτιο στην περασμένες εθνικές εκλογές και ήταν μια λανθασμένη προσωπική επιλογή .

Από κει και πέρα δεν έχω απολύτως καμία συνεργασία και επαφή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ούτε επιθυμώ.

newsit.gr