11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Κασιδιάρης σκοτώνει πινακίδα... εν ψυχρώ!! ΕΔΕ εναντίον του αδερφού του

Mε αφορμή μια φωτογραφία από αυτές που βγήκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε να γίνει Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ΕΔΕ αφορά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΔΤ, τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είναι...ανθυπολοχαγός των ενόπλων δυνάμεων και διακρίνεται στη φωτογραφία με τους ημίγυμνους Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά. Οπως ανέφερε η ίδια πηγή ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι ο νεαρός που στέκεται πλάι στον βουλευτή και έχει στην κοιλιά του τατουάζ το όνομα της σερβικής εθνικιστικής και φιλοβασιλικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που έδρασε στα Βαλκάνια πριν και κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων πολέμων, Τσέτνικ.


Ο Κασιδιάρης σημαδεύει πινακίδα
Εντωμεταξύ την Τετάρτη διέρρευσαν και κάποια βίντεο από αυτά που ανακτήθηκαν από τους υπολογιστές των βουλευτών της ΧΑ. Σε ένα από αυτά διακρίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη μέση ενός δρόμου ημίγυμνος με μια καραμπίνα στο χέρι να σημαδεύει μια πινακίδα.



Μιχαλολιάκος: Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο -Ο οδηγός του τανκ μας στήριξε στις εκλογές
Σε άλλο βίντεο ο προφυλακισθείς αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος και το οποίο έχει σταλεί στις ανακρίτριες, χαρακτηρίζει «πανυγηράκι» την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«Για να φτιάξεις ένα έθνος χρειάζεται μια ιστορία και ένα νεκροταφείο. Αυτοί λοιπόν έφτιαξαν μια ιστορία ψεύτικη και ένα νεκροταφείο επίσης ψεύτικο. Το πολυτεχνείο πρέπει να ήταν δέκα φορές το στάδιο Μαρακανά, πρέπει να χωρούσε πάνω από 1 εκατ. κόσμο, γιατί ήταν...όλοι στο Πολυτεχνείο» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος και να προσθέτει πως «στην πραγματικότητα ήταν κάποιες εκατοντάδες μέσα, κάποιοι από αυτούς ήταν πολιτικοποιημένοι, αριστεροί αλλά υπήρχαν και πολλοί άσχετοι που μέσα στη μόδα των ημερών –κάτι σαν πλάκα-δεν φαινόταν ούτε ότι θα πέσουν σφαίρες, ούτε τίποτα. Ένα πανηγυράκι γινόταν. Μύθος πρώτος ότι το τανκ που έπεσε στην πόρτα του πολυτεχνείου πλάκωσε δέκα φοιτητές, άλλους τους σκότωσε, άλλους τους έλιωσε, άλλους τους ακρωτηρίασε κλπ.» ακούγεται να λέει, συμπληρώνοντας ότι ο οδηγός του τανκ αθωώθηκε και αποτάχθηκε από το σώμα για άλλους λόγους το 1975 ενώ συμπλήρωσε πως τους στήριξε στις τελευταίες εκλογές.



http://www.iefimerida.gr/node/134529#ixzz2nCHw3cd0