02 Δεκεμβρίου 2013

Βόμβα στο ελληνικό πρωτάθλημα με ύποπτο για στήσιμο, ματς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;;; Διαψεύδει ο ΠΑΟ (τι να κάνει; να επιβεβαίωνε, θα πει κάποιος;)...


[Βέβαια το ότι την είδηση τη βγάζει η ιστοσελίδα του Μαρινάκη μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς... μιας και η ιστοσελίδα του Γιαννακόπουλου το αμφισβητεί...]

Κεραυνός εν αιθρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, ο αγώνας πρωταθλήματος της 12ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα πού έγινε στη Λεωφόρο και έληξε με 3-1 υπέρ της γηπεδούχου, είναι...ΥΠΟΠΤΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ !

Αυτό, σε απλή λαϊκή γλώσσα, σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι ύποπτο στημένο, ή μάλλον, αν αναλογισθούμε τις ιδιαίτερες παραμέτρους πού παρατηρεί η ΟΥΕΦΑ, είναι ΚΑΡΑ –ΣΤΗΜΕΝΟ !


Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, επισημαίνει ότι ΠΡΙΝ, αλλά κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, παίχτηκαν κατά κόρον στοιχήματα στα «τρία έως τέσσερα γκολ». Πράγμα πού – κατά την λογική της ΟΥΕΦΑ – σημαίνει ότι κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων ότι τα τέρματα πού θα σημειωθούν στο παιχνίδι θα ήταν τρία ή τέσσερα, οπότε θα ποντάριζαν εκ του ασφαλούς, κερδίζοντας τεράστια ποσά.


Το έγγραφο της ΟΥΕΦΑ έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη το πρωϊ και ΑΜΕΣΩΣ διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και βεβαίως στη Σούπερ Λίγκα.

Να σημειωθεί, ότι αυτή τη φορά η ΟΥΕΦΑ ήταν περισσότερο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ στις λεπτομέρειες, πού δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες, ή αμφισβητήσεις :Ο αγώνας Παναθηναϊκού – ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, ήταν απολύτως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, δηλαδή, καρα - στημένος !



(αποκλειστικό από τα Παραπολιτικά / www.parapolitika.gr)

Δείτε τώρα και τι λέει η ιστοσελίδα του Γιαννακόπουλου:

Παναθηναϊκός: Αγνοια για το «ύποπτο» μήνυμα της ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ

Προκαλεί αίσθηση και θα προκαλέσει και σοβαρές αντιδράσεις, το αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο εστάλη «σήμα» για πιθανή χειραγώγηση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παιχνίδι που έληξε με νίκη 3-1 για τον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να χαρακτηρίζεται ως απολύτως διεφθαρμένος από την αρμόδια υπηρεσία ελέγχου στοιχηματισμού της UEFA.

Φέρεται μάλιστα, να έχει στείλει το σχετικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΕΠΟ από την Τετάρτη και η ΕΠΟ με τη σειρά της να το έχει διαβιβάσει προς τον εισαγγελέα, το Υπουργείο Πολιτισμού - Αθλητισμού και τη Super League. Και... άπαντες να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην έχουν ενημερώσει καν τις εμπλεκόμενες ομάδες, καθώς από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τουλάχιστον, προκύπτει ότι δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την ύπαρξη κάποιου τέτοιου εγγράφου.

Σύμφωνα με το «σκεπτικό» της UEFA και όπως καταγράφεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) παίχθηκαν πολλά στοιχήματα και σημαντικά ποσά στην επιλογή σημείωσης τριών - τεσσάρων τερμάτων.

Μένει να διαπιστωθεί αν και ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημο επίπεδο και φυσικά ποιο το αποτέλεσμα της διερεύνησης της υπόθεσης, από την πλευρά του αρμόδιου εισαγγελέας στον οποίο έχει διαβιβαστεί ο φάκελος.