20 Δεκεμβρίου 2013

Ποια άπ' τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού υποστηρίζει ο Τσίπρας σαν σωστός επαναστάτης που είναι; Έχει φώτο στο κινητό του και τη δείχνει....

Περαστικά Αλέξη για τα 7 μπαλάκια που σας ρίξαμε πέρσι...

Τι θέλει να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται στις φωτογραφίες του κινητού του ο Αλέξης Τσίπρας; Δύο είναι οι πιο αγαπημένες του εικόνες και η δεύτερη εξ αυτών προκαλεί έκπληξη.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα, η πρώτη φωτογραφία είναι αυτή των δύο γιών του, η δεύτερη όμως είναι μια φωτογραφία των παικτών της...
Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδο Καμπ Νου. Μάλιστα το έδειξε ο ίδιος σε συνομιλητές του, ως φανατικός οπαδός της Μπάρτσα, όπως εξήγησε σε κλειστή συνάντηση ου είχε με ανταποκριτές ξένου τύπου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, ο Αλέξης Τσίπρας λατρεύει το ποδόσφαιρο και όποτε βρίσκεται στο εξωτερικό επισκέπτεται και το γήπεδο της εκάστοτε πόλης αν υπάρχει κάποιος σημαντικός αγώνας. Μάλιστα, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο είχε πάει στο γήπεδο για να δει τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος παίζει στη Φούλαμ. Οπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” ο διεθνής ποδοσφαιριστής τον έβαλε να καθίσει στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας.