01 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πούτιν πάει Σπάρτη... λένε οι Σπαρτιάτες και φυσικά λένε παπαριές...

Δεν θα πάει Λακωνία ο Πούτιν

Διαψεύδει τις χθεσινές πληροφορίες, ότι την ερχόμενη άνοιξη ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούντιν θα επισκεφθεί τη Σπάρτη, σύμφωνα με τον πρέσβη της Ρωσίας στη Ελλάδα, Ευγένιο Γιουρκόφ, με σημερινό τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Γιουρκόφ βρέθηκε στη Σπάρτη, με στόχο την σύσφιξη των πολιτιστικών και των εμπορικών σχέσεων με τη Ρωσία, καθώς και τη διεξοδική συζήτησης πρακτικών θεμάτων, για την προώθηση των υψηλής ποιότητας λακωνικών αγροτικών προϊόντων στη μεγάλη ρωσική αγορά.

Διαβάστε και την είδηση που διέδωσαν και μαγκιά τους οι Σπαρτιάτες αφού τσίμπησαν όλοι

Ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί τη Σπάρτη αποκάλυψε ο Ρώσος Πρέσβης Ευγένιος Γιουρκόφ κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη.

Ο πρόεδρος Πούτιν πρόκειται να επισκεφθεί την περιοχή ενόψει και της αδελφοποίησης του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας Vladimir, σε επίπεδο εμπορικών συναλλαγών και τουρισμού.

Πρόκειται για πολύ καλό οιωνό για τη συνεργασία με τη Ρωσία, σχολίασε ο δήμαρχος της πόλης Σταύρος Αργειτάκος, παρουσιάζοντα τα προϊόντα του τόπου και τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματά τους, ενώ επεσήμανε ότι για τις ομορφιές της περιοχής και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος θα ακολουθήσει άλλη συνάντηση.

Πάντως, αναφορικά με τα λακωνικά αγροτικά προϊόντα ο Ε. Γιουρκόφ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα θα είναι στα ράφια της Ρωσίας.

Πηγή: aftodioikisi