14 Δεκεμβρίου 2013

Ηλία να το κοιτάξεις με ψυχίατρο: Όσοι κατηγορούν ΧΑ είναι μασώνοι εβραιόδουλοι, τα παίρνουν κ.λπ... όσοι κατηγορούν ΝΔ είναι λεβέντες, πατριώτες κ.λπ

Σε παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη εξελίχθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό στον Ελαιώνα κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό. Ο βουλευτής του κόμματος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά των ιεραρχών και κατά του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

Η λεκτική επίθεση έγινε μετά από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, αναφορικά με τους Μητροπολίτες που στήριξαν τη Χρυσή Αυγή. Ο Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, λέγοντας ότι το 2010 αποκαλούσε την Χρυσή Αυγή «ελπίδα της Ελλάδας».

Εκανε λόγο για για ιεράρχες που ταυτόχρονα είναι και τέκτονες και άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά λεφτά για να υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή».

«Ιδίως στον Μητροπολίτη Πειραιώς που τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές, θα του υπενθυμίσω το 2010 και είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για να πάει μπροστά η χώρα. Να τα θυμηθεί γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Τα πυρά του Ηλία Κασιδιάρη δέχτηκε και ο Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, τον οποίο αποκάλεσε «ανθέλληνα και άθλιο».

Κατά την ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε και για νέα Τουρκοκρατία ενώ απέδωσε την πρόσφατη «επικοινωνιακή επίθεση», όπως την χαρακτήρισε, τηλεοπτικών σταθμών κατά του κόμματός του στα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που εμφανίζουν ενισχυμένη τη Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι θα πάρει σημαντικά ποσοστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν τουλάχιστον 700 μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, με κεντρικά συνθήματα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «όχι τζαμί στην Αθήνα», «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «αλήτες προδότες πολιτικοί».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Ελένη Ζαρούλια καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ιωάννης Βουλδής.

Στις τοποθετήσεις τους, έκαναν λόγο για «προδοσία της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά» επιτέθηκαν ιδιαίτερα στον κ. Χρυσοχοϊδη για τη δήλωσή του ότι αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί της δικής του υπουργίας θα κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα και υποστήριξαν ότι η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει «στην ισλαμοποίηση της χώρας και της Ευρώπης», καθώς και ότι «διαγράφει τους αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό», ενώ «συνιστά έμμεση νομιμοποίηση λαθρομεταναστών».

Ανέφεραν επίσης ότι η ανέγερση του τεμένους αποφασίστηκε την στιγμή «που ισλαμικές χώρες προχωρούν σε συστηματικές διώξεις χριστιανικών πληθυσμών» και ζήτησαν από την κυβέρνηση την διεξαγωγή δημοψηφίσματος «για να αποφασίσει ο λαός».