10 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό δεν είναι πειστήριο εγκλήματος αλλά πειστήριο κότας-Μιχαλολιάκος: Αν υπήρχαν ναζί, ίσως να ήμασταν μαζί


Όλα αυτά με τα ναζιλίκια που βγαίνουν και δυστυχώς δεν συγκινούν τον κόσμο δεν είναι φυσικά πειστήρια εγκλήματος αλλά αποδείξεις πόσο κότες είναι οι ΧΑυγίτες που μας λένε ότι είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν ξερωγω για τις ιδέες τους αλλά φοβούνται να πούνε ότι είναι ναζί ΧΑΧΑΧΑ... τι λετε βρε νούμερα;
Εδώ ο αρχηγός σας δεν έχει το θάρρος να πει:
"ναι ρε μαλάκ@ς δημοκράτες, είμαι ναζί, μου αρέσει ο Χίτλερ, αν ζούσα τότε θα πολεμούσα στο πλευρό του, αν δεν σας αρέσει εκτελέστε με" και μας λέτε ότι εσείς θα πάρετε την Πόλη; Στο πρώτο μπαμ που θα ακουστεί ρε θα έχουν φτάσει τα πόδια σας στην πλάτη... τι λέτε τώρα;

Διαβάστε και τις παπαριές της είδησης για το δήθεν πειστήριο εγκλήματος με το οποίο θα γελάνε οι δικαστές

«Αν υπήρχαν σήμερα οι ναζί, ίσως να ήμασταν μαζί», λέει χαμογελώντας με νόημα, ότι απάντησε σε κάποιον που τον ρώτησε αν είναι ναζί, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του σε εκδήλωση του κόμματος.
«Δεν έχουμε καμία ξενοφοβία, δεν φοβόμαστε κανέναν ξένο. Να τους διώξουμε θέλουμε, είναι πολύ απλό το θέμα», συνέχισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Πρόκειται για ένα απόσπασμα από βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που απέστειλε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας στις εφέτες ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

Δείτε το βίντεο από τη ΔΤ