07 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης εκτελεί λάθρο... δεν φαίνεται στο πλάνο αλλά σίγουρα εκτελεί κάποιον!!

ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Με πορδές προσπαθεί να βάψει αυγά ο αναρχοκομμουνιστής Ψαρράς και το ΕΘΝΟΣ... Τον Κασιδιάρη θα τον "παλέψεις" για την ανυπαρξία θέσεων για τα πάντα εκτός του μεταναστευτικού ίσως και προπάντων με τη βελτίωση της οικονομίας... και όχι με "έσφαζαν αρνιά για να πετυχαίνουν την καρωτίδα" ή "έχουν κρύψει 4000 καλάσνικοφ" και σίγουρα όχι με παπαριές "νατος πυροβολάει με καλάσνικοφ" ... αυτές οι μαλακ@ες βλέπουμε στα τελευταία γκάλοπ που οδηγούν 10-12-13% κ.λπ Αυτό!

Δείτε τι λέει η ΧΑ και το newsit για τη φώτο Κασιδιάρη:

xryshaygh.com: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

Για όσους δεν παρακολούθησαν ειδήσεις απόψε, επαναλαμβάνουμε ότι η ναυαρχίδα του Μπόμπολα και όλα τα τσοντοκάναλα δημοσίευσαν φωτογραφία από παλαιότερο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook με το όπλο που κρατά (η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα...).

Για τους αδαείς των ΜΜΕ που πλάθουν σενάρια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι νόμιμο (δεν είναι kalashnikov, αλλά saiga 410) δεν είναι πολεμικό, αλλά ανήκει στην κατηγορία των κυνηγετικών και οποιοσδήποτε μπορεί να το προμηθευτεί με την ανάλογη άδεια κατοχής.
Ο πόλεμος εντυπώσεων λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων συνεχίζεται...


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fwtografies-ntokoumenta-kasidiarhs-ligo-prin-fugei-gia...-afganistan#ixzz2mp8eJl1B

NEWSIT.GR: Ερωτηματικά από τη φωτογραφία του Κασιδιάρη που σημαδεύει με καλάσνικοφ

Πολλά ερωτηματικά εγείρει η φωτογραφία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη με όπλο τύπου καλάσνικοφ αφού σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα και οι απομιμήσεις τους.

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη να κρατά όπλο τύπου καλάσνικοφ και να σημαδεύει! Τη φωτογραφία δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τη φωτογραφία αυτή μαζί με άλλες παρόμοιες, αλλά και βίντεο σε βάρος βουλευτών της Χρυσής φαίνεται να παρέδωσε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.

Επίσης όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ, το όπλο που απεικονίζεται στη φωτογραφλια είναι τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση. Το όπλο είναι νέας γενιάς, που δέχεται διόπτρα ακόμα και για νυχτερινή σκόπευση.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης το όπλο μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.

Σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα και οι απομιμήσεις τους και συνεπώς η κατοχή του εγείρει πολλά ερωτηματικά...

Σε βίντεο καταγράφεται επίσης ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης σε γραφεία της ΧΑ, στα πρότυπα των ναζιστικών οργανώσεων του Χίτλερ. Τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με το «Έθνος», επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες για τη λειτουργία της ΧΑ ως παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Στο μεταξύ, κι ενώ στη Βουλή διεξάγεται η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πήρε το λόγο και έθιξε το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ειρωνικά "Μόλις ήρθα από το Αφγανιστάν για ειδική εκπαίδευση με όπλα".

Δείτε το εν λόγω βίντεο



http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fwtografies-ntokoumenta-kasidiarhs-ligo-prin-fugei-gia...-afganistan#ixzz2mp8eJl1B