08 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Γλέζο την παλεύεις: «Θα καλέσουμε τους ανέργους να πιάσουν δουλειά»!! Που ρε παπάρα; Στο δημόσιο;;

Έλεος ρε καραγκιόζηδες που βγάζετε το γεροξεκούτη και ξεφτιλίζεστε μαζί του!!

«Θα καλέσουμε τους ανέργους να πιάσουν δουλειά» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος και αναφέρθηκε στους «τρεις τομείς της οικονομίας» που θα στηριχθεί η ανάκαμψη.

«Πρωτογενής τομέας, ορυκτός πλούτος και ήπιες πηγές ενέργειας θα στηρίξουν την ανάκαμψη» είπε και συμπλήρωσε:
«Με ποιο δικαίωμα έδωσαν χρήματα του λαού στις τράπεζες; Τα πέντε δισ. που δόθηκαν στις τράπεζες, χαρίστηκαν ή δανείστηκαν;», ενώ δίνοντας συνέχεια στην προσέγγιση που τυγχάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε πως «δεν είμαστε κολυμβήθρα του Σιλωάμ».

Για την οικονομική πολιτική: «Τι να την κάνω τη ρευστότητα όταν ο άλλος δεν έχει να αγοράσει;» και κλείνοντας ευχήθηκε«περαστικά στον ελληνικό λαό».

Το γηραιό στέλεχος της Αριστεράς υποστήριξε ότι στη διαδικασία της συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού του 2014 στη Βουλή, η κυβέρνηση υπέστη ήττα, και ουσιαστικά έχασε τη δεδηλωμένη, ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από την ελληνική κοινωνία αυξημένη πλειοψηφία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, και δεν θα δεχθεί το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα.

Ο Μανώλης Γλέζος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει λάθος την πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος είχε καλύψει τον Γιώργο Παπανδρέου για τη φράση “λεφτά υπάρχουν”.

Δείτε τα βίντεο από το Mega.