05 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΕΙΓΟΝ!! Πρέπει να βρούμε γυναίκα στον Ηλία!!

Σε πολύ υψηλούς τόνους και χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατήγγειλε την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

"Πέταξαν έξω από ένα σπίτι μία έγκυο γυναίκα που γεννάει σε δέκα μέρες, πέταξαν έξω από τα σπίτια τους δίχρονα παιδάκια. Αυτός είναι διασυρμός, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι «χούντα» και μάλιστα «χούντα από καραγκιόζηδες", είπε με προκλητικό τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής

"Είναι μια στημένη υπόθεση από τον ίδιο Σαμαρά, ο οποίος βλέποντας ότι τα ποσοστά της Χ.Α. αυξάνονται και να τον περνάει  ο ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε επίορκους δικαστικούς να στήσουν αυτή τη σκευωρία κατά της Χ.Α. Έχουμε όλα τα ντοκουμέντα για τη σκευωρία αυτή. Και να μη μας δικαιώσει κανείς σε αυτό το άθλιο κράτος το μνημονιακό,  θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", τόνισε και κατέληξε:  "Είστε άθλιοι, σας καταγγέλλω, είστε προδότες".

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Δριβελέγκας, μετά το τέλος της ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη είπε να μην γραφτεί τίποτα από τους απρεπεις χαρακτηρισμούς στα πρακτικά.