19 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμα γελάνε οι Γερμανοί με τους Τούρκους που έκαναν υπουργό τον... Γκέρντ Μίλλερ

Ακόμα γελάνε στη Γερμανία με τη γκάφα της Χουριέτ, μιας εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων της Τουρκίας, που... έκανε υπουργό τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου, Γκερντ Μίλερ.

Η Χουριέτ δημοσίευσε μια φωτογραφία...
του υπουργού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης με λεζάντα στην οποία αναφερόταν ότι ο συνονόματός του και πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Γκερντ Μίλερ, ανέλαβε το αξίωμα αυτό.

"Γεννηθείς το 1945, ο πρώην επιθετικός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου. Καλύτερος σκόρερ της εθνικής" (ομάδας της άλλοτε Δυτικής Γερμανίας), αναφέρεται στην λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του νεοδιορισθέντα υπουργού.




Η γερμανική ταμπλόιντ Μπιλτ πρότεινε να υπάρξει μεγάλη κάλυψη του σφάλματος, σημειώνοντας: "Φαίνεται ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη πολύ γνωστό" και συνεχίζει: "Η εφημερίδα δεν έδωσε μόνον ένα νέο επάγγελμα στον Μίλερ, αλλά τον μεγάλωσε επίσης κατά 10 χρόνια!".

Η Μπιλτ επέμεινε ως εκ τούτου στο γεγονός ότι ο υπουργός που προέρχεται από τις τάξεις της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) έχει γεννηθεί το 1955.