10 Δεκεμβρίου 2013

Γελάει ο κόσμος με την ξεφτίλα Αθανασίου... «Δεν περνάει από τη Βουλή το "αντιρατσιστικό"...»

...αν δεν μπει με σαφήνεια όρος συμπερίληψης στα εγκλήματα πολέμου τα οποία θα κολάζονται ποινικά, σε περίπτωση ...άρνησης και των "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", δηλαδή της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Ελλήνων της Μ.Ασίας και του εν γένει ελληνισμού της καθ΄ ημάς Ανατολής.

Στις 6-6-2013, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έφερε στη Βουλή...
πρόταση νόμου της ΝΔ που ανέφερε ρητά τη φράση "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", η οποία όμως, την ημέρα που κατετέθη η πρόταση της κυβέρνησης, όλως ...μυστηριωδώς, εξηφανίσθη!

Αργότερα, βουλευτές της ΝΔ με πρωτεργάτη τη φωνή των ποντίων στο Κοινοβούλιο, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη, δήλωσαν ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να ψηφίσουν το ν/σ, εαν δεν προστεθεί η φράση "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή".

Επειδή είναι βέβαιο ότι ο Υπουργός ...ζορίζεται πολύ να μιλήσει για τη γενοκτονία των ποντίων, αφού μας μαλώνουν οι Τούρκοι, περιμένουμε με αγωνία να δούμε την εξέλιξη του ν/σ που εισάγεται σήμερα Τρίτη στις επιτροπές για συζήτηση.

Άντε να δούμε...



taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_816.html

Δεξί Εξτρέμ: Στον βλάκα σχολιαστή που θα πεταχτεί να πει "θα περάσει, θα περάσει και βάζω και στοίχημα" να του το κάνουμε λίγο αλοιφή: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ, τόσο για τον Αθανασίου που έχει τρελαθεί στην κωλοτούμπα όσο και για τις κότες τους βουλευτές που θα κάνουν τις πάπιες...