09 Δεκεμβρίου 2013

Αρβανιτόπουλε, άντε τώρα να αποδείξει ο φίλος σου ο Λάσκαρης ότι δεν δίνει "πάσες" στον Κατρούγκαλο και τον Παπακωνσταντίνου...

Φίλε Δεξί Εξτρέμ βλέπω έβαλες επιτέλους θεματάκι με τον περιβόητο κ. Λάσκαρη... που οι κακοί λένε ότι είναι ουσιαστικά ο υπουργός Παιδείας. Άκου τώρα να δεις μια ιστοριούλα που θα σου αρέσει γιατί έχει απ' όλα. Ολίγον ΠΑΣΟΚ και αρκετό ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από τα γνωστά για τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι ο ίδιος που ο Λιάπης έδιωξε από την Τραμ ΑΕ...μόλις 5 μήνες μετά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία καθώς ο αθεόφοβος είχε προλάβει μέσα σε τόσους λίγους μήνες να αυξήσει το προσωπικό από 250 σε 550 άτομα και φυσικά όλοι οι διορισμοί έγιναν εκτός ΑΣΕΠ (http://news.in.gr/greece/article/?aid=572819)

Τώρα που το όνομά του βγήκε στον αφρό μια απλή αναζήτηση τον εμφανίζει μέλος της αριστεροκρατούμενης "Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης" (μέλη Σημίτης και το κακό συναπάντημα: Δραγώνα Θάλεια, Βερναρδάκης Χριστόφορος, Κατσέλη Λούκα, Νικολακόπουλος Ηλίας, Πάκης, Ροζάκης Χρήστος, Σημίτη Μαριλένα, Σημίτης Κώστας, Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή http://www.hpsa.gr/)

Και φυσικά εκεί είναι μέλος και ο γνωστός συριζαίος ... Κατρούγκαλος. 

Ο Κατρούγκαλος είναι συνέταιρος στην δικηγορική εταιρία του Αποστόλη Παπακωνσταντίνου (ξάδερφου του ... γνωστού) που ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ εργολαβικά την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στη Β/θμια εκπαίδευση όσων καθηγητών των ΕΠΑΛ έβγαλε σε διαθεσιμότητα φέτος το καλοκαίρι ο... υπουργός Παιδεία Λάσκαρης... ε συγγνώμη Αρβανιτόπουλος ήθελα να πω!! (Κόψε φάτσα Κατρούγκαλου: http://publiclaw-lawfirm.gr/)

Εδώ να τονίσω πως η εν λόγω δικηγορική εταιρία ειδικεύεται εκτός απ' το δημόσιο δίκαιο και στο δίκαιο για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εταιρία αυτή είχε καποια νομική σχέση με την Επιστημονική Ομάδας Στήριξης του Οδικού Χάρτη Μεταρρυθμίσεων στην Αυτοδιοίκηση (το ξέρω από άτομα που ασχολήθηκαν αν και δεν βρήκα ακόμη χειροπιαστά δημοσιευμένα στοιχεία να το αποδείξω) που αναφέρει ο Τριανταφυλλόπουλος σε άρθρο του και εμπλέκει το Λάσκαρη (http://www.zougla.gr/politiki/article/i-an8ropi-ton-ipourgon).

Εδώ να σημειώσουμε πως η εταιρία του Παπακωνσταντίνου ήταν η πρώτη που κινήθηκε για να μαζέψει προσφυγές εναντίον της διαθεσιμότητας και μιλάμε για χρόνο dt προσφυγής και έκδοσης αποφάσεων, όταν άλλες δικηγορικές εταιρίες κοιμούνταν ακόμη τον ύπνο του δικαίου!!

Η διαπιστωτική πράξη της διαθεσιμότητας είναι εδώ:
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/blbo9-teph-signed-4.pdf

Βλέπεις τώρα γιατί ο κ. Λάσκαρης δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σε τέτοιες αριστεροκρατούμενες εταιρίες μαζί με τον Κατρούγκαλο;

Άντε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας στον κακόβουλο που θα πεί: «Δεν πιστεύω ο κ. Λάσκαρης που είναι Ιζνογκούντ στη θέση του Ιζνογκούντ να εξέδωσε μια νομικά διάτρητη εγκύκλιο με την οποία έβγαζε τον κόσμο σε διαθεσιμότητα έτσι ώστε να κάνει πάσα χιλιάδων ευρώ στον Παπακωνσταντίνου και τον Κατρούγκαλο;»

Αυτοί είναι οι σύμβουλοι του Αρβανιτόπουλου και καλά θα κάνει να τους μαζέψει λίγο γιατί πάνω απ' όλα ξεφτιλίζουν τον Σαμαρά που τους έδειξε εμπιστοσύνη και προσπαθεί να αλλάξει τη χώρα

Νίκος

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Τραβηγμένο λίγο το σενάριο του φίλου αλλά η γυναίκα του καίσαρα πρέπει και να φαίνεται καθαρή... έτσι κ. Αρβανιτόπουλε; Όχι ότι θα ιδρώσει το αυτί τους αλλά λέμε τώρα... και που είστε; Πριν με πείτε "εκβιαστή" κ.λπ μαλακίες στείλτε μια απάντηση πόσα πήρατε με τις ΜΚΟ... εντάξει δεν πήρατε 5 εκ που λέει ο Ζούγκλας, αλλά δεν πρέπει να πείτε πήραμε 10 ευρώ ή 500.000 ξερωγω;