03 Δεκεμβρίου 2013

Η έννοια του "ατέρμονα βρόχου"!!!


Ένα παράδειγμα για την κατανόηση της έννοιας του ατέρμονα βρόχου...

Σκηνή 1η: (Παίρνει ο πορνόγερος την γραμματέα του τηλέφωνο): -Έλα, μωρό μου,
κανόνισα ένα "επαγγελματικό" ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα.

Σκηνή 2η: (Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της):
-Έλα, αγάπη μου, θα χρειαστεί να λείψω για μια εβδομάδα από το σπίτι. Πρέπει να πάω σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Σκηνή 3η: (Παίρνει ο άντρας την γκόμενα): - Έλα, μωρό μου, η γυναίκα μου θα λείψει για μια εβδομάδα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα έχουμε το σπίτι δικό μας.

Σκηνή 4η: (Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη τηλέφωνο): -Έλα, Τάκη, μού έτυχε κάτι επείγον και για μια βδομάδα δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε μαθήματα.

Σκηνή 5η: (Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του): -Έλα, παππού, θυμάσαι που μού είχες πει όποτε θέλω να περάσω μια εβδομάδα στο σπίτι σου; Ε λοιπόν αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχω μαθήματα γιατί κάτι έτυχε στην δασκάλα μου και έτσι λοιπόν θα έρθω.

Σκηνή 6η: (Παίρνει ο παππούς τη γραμματέα του): -Έλα, μωρό μου, τελικά άκυρο το "επαγγελματικό" μας ταξίδι γιατί θα έρθει ο εγγονός μου για να περάσουμε την εβδομάδα στο σπίτι μου.

Σκηνή 7η: (Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της): -Έλα, αγάπη μου, τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι. Θα τα πούμε μετά.

Σκηνή 8η: (Παίρνει ο άντρας την γκόμενα): -Έλα, μωρό μου, τελικά άκυρο το επαγγελματικό ταξίδι της γυναίκας μου οπότε δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε.

Σκηνή 9η: (Παίρνει η γκόμενα τον μικρό Τάκη): -Έλα, Τάκη, τελικά ακυρώθηκε η δουλειά που είχα και θα κάνουμε κανονικά μαθήματα αυτή την βδομάδα.

Σκηνή 10η: (Παίρνει ο μικρός Τάκης τον παππού του): -Έλα, παππού, τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω στο σπίτι σου αυτήν την εβδομάδα γιατί τελικά θα έχω κανονικά μαθήματα με τη δασκάλα μου.

Σκηνή 11η: (Παίρνει ο παππούς την γραμματέα του τηλέφωνο): -Έλα, μωρό μου, τελικά θα πάμε "επαγγελματικό" ταξίδι γιατί μου το ακύρωσε ο εγγονός μου.

Ανυπόστατες φήμες λένε πως ακόμα δεν έχουν σταματήσει τα τηλέφωνα...

taxalia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_828.html