19 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάνε όλοι με τον Πανάρα-Γιακουμάτος: Τέλειωνε γιατί θέλουμε να πάμε και γήπεδο

[Ρε Πανάρα αντί να λες "γήπεδο την κάνατε τη ΝΔ", δε προβληματίζεσαι λίγο μήπως έχεις κουράσει με τις παπαριές που λες εδώ και 2 χρόνια και σε δουλεύει μέχρι και ο Γιακουμάτος; Όχι ότι μπορεί να σου έρθει καμιά αναλαμπή, αλλά λέμε τώρα... όσο για τα πρόβατα που θα πούνε "καλά ρε δε ντρέπεστε να υποστηρίζετε Βενιζέλο"... δεν θα πω φυσικά "στα παπάρια μου ο Βενιζέλος", αλλά θα τα παραπέμψω να διαβάσουν τι έλεγε η ΑΥΓΗ το 2010 (Η κυβέρνηση "σπρώχνει" τον Σκαραμαγκά στο Άμπου Ντάμπι και "αδειάζει" τον Βενιζέλο) που αθώωνε τον Μπένυ για τα ναυπηγεία και τα φόρτωνε σε Κατσέλη... όχι τίποτα άλλο αλλά μπας και καταλάβουν ότι το χθεσινό ήταν ένα πανηγύρι του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο]

Κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του Πάνου Καμμένου, τον διέκοψε φωνάζοντας ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος φωνάζοντάς του, να τελειώσει γιατί θέλει να πάει στο γήπεδο!

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του απάντησε, πως...
γήπεδο έχουν καταντήσει την ΝΔ και τη Βουλή με την συμπεριφορά τους και τον κάλεσε πρώτα να υπερψηφίσει την παραπομη Βενιζέλου και μετά να πάει ...στο γήπεδο.



newsbomb.gr