31 Δεκεμβρίου 2013

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα δεν υποστέλλει ποτέ τη Σημαία της

Ευχές του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο προσωπικό του Υπουργείου

Η Ελλάδα και οι Ένοπλες Δυνάμεις της δεν πρόκειται να υποστείλουν ποτέ τη Σημαία τους τόνισε μεταξύ των άλλων στις ευχές που απηύθηνε προς το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο ίδιος διαβεβαίωσε τον Ελληνικό λαό ότι μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να αισθάνεται ασφαλής καθώς, όπως χαρακτηριστικώς τόνισε, «το εθνικό μας αμυντικό σύστημα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και σε άξια χέρια ανταποκρινόμενο στην αποστολή που του έχει ανατεθεί».

Σε άλλο σημείο των ευχών του μετά τα κάλαντα που άκουσε μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ο Δ.Αβραμόπουλος συνέστησε αντοχή μπροστά; στα δύσκολα που αντιμετωπίζει η χώρα, εκτιμώντας παραλλήλως ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού άρχισαν να αποδίδουν και σταδιακά η χώρα μπαίνει σε τροχιά προόδου και αναπτύξεως. Ο ίδιος επανέλαβε την ανάγκη να απομακρύνουμε τα ελαττωματικά στοιχεία μας, να ανασυντάξουμε τους θεσμούς και να κινηθούμε μέσα σε πνεύμα εθνικής συνεννοήσεως και ομοψυχίας για να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις και στις προσδοκίες των νεωτέρων γενιών. «Είναι υποχρέωση μας να αγωνιστούμε για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα», τόνισε χαρακτηριστικώς, ευχόμενος, όπως το νέο έτος να είναι μία ακόμη ειρηνική περίοδος..

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά, ο ΥΦΕΘΑ Θανάσης Δαβάκης, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς, καθώς και προσωπικό των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.