10 Δεκεμβρίου 2013

EPIC FAIL: Ηλίθιοι ΣΥΡΙΖΑίοι τσιμπάνε σε προπαγάνδα για πρόβατα και ο Παναγιώταρος τους βγαίνει από πάνω

Δείτε τη φοβερή φώτο εγκλήματος της ΧΑ που διακινούν οι ηλίθιοι (δείτε παρακάτω γιατί είναι ηλίθιοι πχ. οι στόκοι του MEGA) και προσέξτεεπειδή εγώ εδώ, δεν κάνω προπαγάνδα για πρόβατα ούτε τα ταίζω κουτόχορτο, ότι στην αριστερή φωτογραφία απεικονίζεται ο καραγκιόζης KΚΚ ανάμεσα σε κόσμο και η φώτο είναι αποθηκευμένη σε φάκελο με το όνομα:
 "Αρχείο/2011-02-26 Ομιλία για αντιρατσιστικό - Μέτωπο Γυνακών - Πάρτι/fvtografies/IRX_0069.JPG"


τώρα πείτε μου ότι ο Παναγιώταρος έχει άδικο και ποιοι ηλίθιοι τσιμπάνε στα δολώματα της ΧΑ (γιατί τις φωτογραφίες αυτές τις δίνουν οι συνήγοροι των ΧΑυγιτών στα ζώα τους δημοσιογράφους) και ξεφτιλίζουν την υπόθεση αφού μετά βγαίνει ο Παναγιώταρος από πάνω. Είναι δυνατόν να δεχθεί δικαστήριο την παραπάνω φώτο ως απόδειξη εγκλήματος ή παρανομίας όταν η ίδια η Αστυνομία λέει ότι ήταν σε αρχείο που ονομαζόταν "πάρτι"; 

Όσο για τους ηλίθιους πατριώτες του κ@λου: Άλλη μια απόδειξη ότι η Αστυνομία του "εβαιομασώνου" Δένδια δεν πειράζει αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να τους ενοχοποιήσει... τα στέλνει όλα, όπως είναι στο δικαστήριο και εκεί θα κριθούν.

Διαβάστε και τι είπε ο Παναγιώταρος και βγήκε από πάνω:

Παναγιώταρος: Η Χρυσή Αυγή έκανε αποκριάτικο πάρτι γι αυτό είχαμε ντυθεί Κου Κλουξ Κλαν
Στη Χρυσή Αυγή δεν δέχονται πως οι εικόνες όπου μέλη της είναι ντυμένα με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν δείχνουν την πραγματικότητα, αφού όπως είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο από ένα αποκριάτικο πάρτι!

Ο βουλευτής της ΧΑ είπε πως η ημερομηνία που έχει μαγνητοσκοπηθεί η εκδήλωση είναι κοντά σε αυτήν της Καθαράς Δευτέρας και τα μέλη της οργάνωσης έκαναν ένα αποκριάτικο πάρτι. Μάλιστα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις δηλώσεις αλλά αρνήθηκε και το ναζιστικό χαιρετισμό, αφού όπως είπε έτσι χαιρετούσαν το '40.

http://www.iefimerida.gr/node/134285#ixzz2n4g6OrzW