06 Δεκεμβρίου 2013

Ο άγνωστος Paul Walker: αγόρασε βέρες σε ζευγάρι που δεν είχε χρήματα

Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο Paul Walker λίγο καιρό πριν φύγει από την ζωή, μέσα στη φλεγόμενη Porsche: όπως έγινε γνωστό, είχε αγοράσει τις βέρες σε ένα ζευγάρι που δεν γνώριζε, προκειμένου να τους βοηθήσει!
Η συγκινητική πράξη ανθρωπιάς του ηθοποιού κρατήθηκε μυστική από τον ίδιο για πολλά χρόνια, ωστόσο, έγινε γνωστή μετά τον θάνατό του, ακόμα και στους πρωταγωνιστές!

Ο 40χρονος σταρ βρισκόταν σε κοσμηματοπωλείο της Καλιφόρνια, όταν άκουσε τον Kyle Upham, βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ και την αγαπημένη του, Kristen, να συζητούν για τις βέρες των ονείρων τους. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια κόστιζαν περίπου 6.000 ευρώ και ο Kyle στράφηκε προς τον Paul Walker, χωρίς να τον αναγνωρίσει κι άρχισε να συζητά μαζί του για το πόσο ωραία ήταν.

Tο ζευγάρι δεν διέθετε το χρηματικό ποσό και έφυγε από το κατάστημα, από το οποίο όμως τους τηλεφώνησαν λίγο αργότερα, ζητώντας τους να γυρίσουν πίσω.

«Μία υπάλληλος μου έδωσε μία τσάντα, λέγοντας “ορίστε τα δαχτυλίδια σας”», περιέγραψε σε συνέντευξή τους η Kristen, προσθέτοντας πως το κοσμηματοπωλείο αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα του αγοραστή.

Το κατάστημα κράτησε κρυφό το γεγονός μέχρι τον θάνατο του Paul Walker, οπότε και το αποκάλυψε, δείχνοντάς μας την ανθρώπινη πλευρά ενός σταρ που «έφυγε» τόσο άδικα…

Δείτε στο βίντεο το ζευγάρι να μιλά για την συγκινητική κίνηση του ηθοποιού


star.gr