12 Δεκεμβρίου 2013

Δε θα δημοσιεύσει τη «selfie» φωτογραφία της με τον Ομπάμα η Χέλλε Τόρνινγκ Σμιτ

«Δε βγήκε καλή», φέρεται να ισχυρίστηκε η Δανή πρωθυπουργός

Αφού προκάλεσε αναστάτωση ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, με την απόφασή της να τραβήξει μία «selfie» φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα, η Δανή πρωθυπουργός, Χέλλε Τόρνινγκ Σμιτ, δε θα δημοσιεύσει την επίμαχη λήψη.

Μπορεί η εικόνα της να χαμογελά στο φακό του κινητού τηλεφώνου της να ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως, η φωτογραφία που απαθανάτισε με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον Βρετανό πρωθυπουργό, δε θα βγει από τα… άδυτα της συσκευής της.

Όπως φέρεται να είπε στον Τύπο της χώρας της δε θα την αποκαλύψει, καθώς «δε βγήκε τόσο καλή», ενώ χαρακτήρισε «αστεία» των αντίδραση των μέσων ενημέρωσης για το γεγονός.

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει τη στάση της Μισέλ Ομπάμα, η οποία από τις λήψεις ενός φωτορεπόρτερ του γαλλικού πρακτορείου, φαίνεται να μην εκτίμησε ιδιαίτερα τη στενή επαφή του συζύγου της με τη Δανή πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή, ακόμα και ο έτερος φωτογραφιζόμενος, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, αστειεύτηκε με το ζήτημα.

Την ώρα που φωτογράφος τον απαθανάτιζε μαζί με μία ομάδα ανθρώπων στην Ντάουνινγκ Στριτ, του είπε: «Αυτή δεν είναι selfie κύριε πρωθυπουργέ» και ο Κάμερον απάντησε: «Θα έμενες χωρίς δουλειά αν τραβούσαμε μόνο selfies».