27 Απριλίου 2013

Ο ΑΕροψεκασμένος Κ. Τόμπρας που φέσωσε τον κόσμο ξυλοκόπησε γυναίκα πολιτευτή ! (φωτο)

Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ. Κυριάκος Τόμπρας (όπως γράψαμε πριν 3 μερες είναι ο τύπος που φαλίρισε την ασφαλιστική και άφησε απλήρωτους ασφαλισμένους και υπαλλήλους) και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και..κλωτσιές την κ.Πρεβαζάνου πολιτευτή των αναξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής.

Ανασχηματισμός προς των πυλών – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Μία ώρα αρχύτερα φαίνεται πως θα γίνει η ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, καθώς η «γκρίνια» των εταίρων (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) και τα υπουργικά ολισθήματα ορισμένων, οδηγούν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε πρόωρες αντικαταστάσεις.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (28 Απριλίου 2013)

Δείτε όσα κυκλοφορουν και σε λίγο και τα υπόλοιπα...

Τα βαψε μαύρα ο Ζούκερμπεργκ: Ο Μηλιός έφυγε από το Facebook

[Η είδηση είναι 2 βδομάδων φρέσκια... αλλά έχει ενδιαφέρον]

Αίσθηση (λέμε τώρα...) προκαλεί η απόφαση του επικεφαλής οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού, να διαγράψει το προσωπικό του προφίλ από το Facebook. Ο καθηγητής Γιάννης Μηλιός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος μέσα από το προφίλ του, ανεβάζοντας άρθρα, απόψεις και δελτία Τύπου του κόμματος.

Πάλι γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ... με τη συνέντευξη Δένδια στο CNN!

Τι είπαν και τι τελικά δήλωσε ο υπουργός

Σε διαδοχικά στραπάτσα πέφτουν οι ΣΥΡΙΖαίοι που έχουν βάλει στο μάτι τον Δένδια και θέλουν ντε και καλά να τον «κοντύνουν» , για ευνόητους λόγους.

Ξεφτιλίστηκε ο Ρουπακιώτης... διέρρευσε έκθεση που είχε συντάξει κρατούμενος γιατρός... και φυσικά μιλούσε για βασανισμούς

Κρίμα γιατί δεν σέβεται ούτε την υστεροφημία του

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με τους καταγγελλόμενους βασανισμούς κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών μετά τη χθεσινή αποκάλυψη ότι ο συντάκτης της «ιατρικής έκθεσης» είναι μεν γιατρός αλλά κρατούμενους , καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για...

Χρύσανθος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον Έλληνα κακομοίρη

Με προσωπική παρέμβασή του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Επεισόδια στη Λάρισα μεταξύ Χρυσαυγιτών και αριστερών

Παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια» οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, είχαν προαναγγείλει αιμοδοσία «μόνο για Ελληνες», με πολλές αντιρατσιστικές οργανώσεις να συγκεντρώνονται έξω από το νοσοκομείο.

Οσμή σκανδάλου στην Κύπρο: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από δημοσίευμα - φωτιά για τον Χριστόφια

Δημοσίευμα για εταιρεία - trust που συνέστησε το 2008 στο προεδρικό ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, με στόχο τη συλλογή χρημάτων από διάφορες πηγές (κράτος και επιχειρηματίες), τα οποία διανέμονταν στη συνέχεια σε "δυσπραγούντες συνανθρώπους μας" προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Asteras Tripolis - PAOK Live Stream (Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 20:00)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Απρόσμενη δήλωση Στουρνάρα πριν λίγο στην Βουλή

Μία αιφνιδιαστική δήλωση έγινε πριν λίγο στη Βουλή δια στόματος Γιάννη Στουρνάρα, η οποία ομως φαντάζει λίγο σαν φωτοβολίδα. Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων αποκάλυψε οτι η κυβέρνηση μελετά...

Άδικο να κλονιστεί η κυβέρνηση λόγω των κρουσμάτων ασυνενοησίας

Ως άδικο και εθνικά επικίνδυνο χαρακτηρίζει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, το ενδεχόμενο να κλονιστεί η κυβέρνηση εξαιτίας των κρουσμάτων ασυνενοησίας που έχουν σημειωθεί.

«Θα ήταν και άδικο και εθνικά επικίνδυνο να κλονιστεί η κυβέρνηση συνεργασίας» λόγω των κρουσμάτων ασυνενοησίας υποστηρίζει ο υπουργός μιλώντας στην εφημερίδα Realnews της Κυριακής.

Τρέμει μη χάσει τη θέση δίπλα στον Βαμμένο-Χαϊκάλης: Πόσο αλήτης είναι ο Νικολόπουλος;

Επίθεση στον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο, εξαπέλυσε μέσω twitter, o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, κατηγορώντας τον για τη συμπεριφορά του, στο ιδρυτικό συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.

Με σβηστές μηχανές η Μπάγερν, νίκη τριάδας η Λεβερκούζεν

Ακόμη και στο... ρελαντί, η φετινή Μπάγερν απλώς δεν παίζεται. Τέσσερις ημέρες μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, οι Βαυαροί έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου», αλλά ακόμη κι έτσι πίστωσαν με άλλη μία νίκη το ενεργητικό τους, επικρατώντας της Φράιμπουργκ με 1-0.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ο κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εκτός των άλλων, με χθεσινή του δήλωση προς το ΑΠΕ ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτός που ζήτησε από την αστυνομία να παρέμβει για να υποστείλει τη σημαία της αναρχίας από το κεντρικό κατάστημα του ιδρύματός του. Οι δυνάμεις καταστολής παρενέβησαν αυτεπαγγέλτως, κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα. Ευτυχώς, διότι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Θα ήταν τραγικό, αν στην «παρούσα φάση» –διότι πάντα υπάρχει μια «παρούσα φάση», που παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα– ένας αγωνιστής σαν τον κ. Πελεγρίνη υπέστελλε το λάβαρο της αντίστασης.

Ξεκιναει και το συνεδριο των ΑΕροψεκασμενων σημερα...

Δειτε την αφισα τους:

Εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της η Ρ. Μακρή των ΑΕροψεκασμένων.... καπελώνοντας τους αρμόδιους !!!

Όχι μόνο καλύπτει τον δικό της τομέα , συμμετέχει στις εκπομπές στην TV και δίνει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και εφημερίδες , αλλά βρίσκει χρόνο και για τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ θέματα της χώρας !!!
Καλύπτει έτσι την σιωπή των αρμοδίων τομεαρχών ...

Τον Ιούνιο έρχεται ο γενικός διευθυντής της NASA για να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Κυβέρνηση

Τη δημιουργία «Κέντρου Διαστημικής Έρευνας και Υψηλής Τεχνολογίας» στην Καλαμάτα προανήγγειλε ο καθηγητής Αεροδιαστημικής και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Λ-Sat Επιθεωρητής της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.

Κύπρος: Και ύστερα φταίνε οι Γερμανοί…

[Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για το εδώ κωλ@χανείο.... αλλά προτιμαμε να φορτώνουμε τα χάλια μας σε άλλους...]

Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα του οίκου μας και μετά να ρίχνουμε τις ευθύνες στους Γερμανούς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που στο κάτω-κάτω προσπαθούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των δικών τους πολιτών

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: "Υπάλληλος του ΣΔΟΕ εκβίαζε επιχειρηματία"... κατ' εντολή της Μέρκελ πάλι;

Ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ, ηλικίας 47ετών, και ένας ακόμη 42χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Λαχαναγοράς, μετά από καταγγελία επιχειρηματία για εκβιασμό σε βάρος του.

Ξαναπέφτουμε απ' τα σύννεφα: "Διευθυντής τράπεζας έκλεβε..." ... κατ' εντολή της Μέρκελ

Υπόθεση υπεξαίρεσης σε βιβλιάριο τραπέζης έλαβε χώρα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Αγρίνιο.
Στο υποκατάστημα της τράπεζας σε βιβλιάριο καταθέτριας υπήρχε το ποσό των 60.000 ευρώ και σύμφωνα με το agrinionet.gr, ο διευθυντής φρόντιζε να τραβάει χρήματα από το λογαριασμό αφού έβλεπε ότι δεν είχε κίνηση.

Βαγγέλης Ρωχάμης: Η ήσυχη ζωή στην Εύβοια και οι επώνυμοι φίλοι του! (φωτό)

Για παραπάνω από τριάντα χρόνια το όνομά του συνδέθηκε με την παρανομία στη χώρα μας.
Ο Βαγγέλης Ρωχάμης όμως, μετά από περίπου 22 χρόνια στη φυλακή, πλέον περνάει μία ήρεμη ζωή στο Λευκαντί, στα Βασιλικά Ευβοίας.

Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» με τους επίορκους ΔΥ-Μέχρι και για ασέλγεια κατηγορείται άτομο και το πληρώνουμε κανονικά

Στα χέρια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη παραδόθηκε από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιτζή η λίστα με τα ονόματα 229 επίορκων υπαλλήλων οι οποίοι διώκονται ποινικά για βάρια κακουργήματα.

Κι άλλα προβλήματα Αλέξη μετά τον Λαφαζάνη

Δεν έφτανε μόνο ο Λαφαζάνης στον Αλέξη Τσίπρα για να προκαλεί προβλήματα, μία ακόμα συνιστώσα εμφανίστηκε για να κάνει την εξίσωση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα δυσκολότερη. Πρόκειται για την...

Άκης: Δεν αποφάσιζα μόνος μου-Συμμετείχαν δέκα υπουργοί και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πολύκροτης δίκης και την εμφάνισή του στο Εφετείο ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ξεσπά κατά πρώην «συντρόφων» του στο ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι τις αποφάσεις δεν τις έπαιρνε μόνος του.

Συνέλαβαν τον ύποπτο για το μαφιόζικο χτύπημα στην Πάτρα

Η σύλληψη έγινε στην Αθήνα νωρίς το πρωί

Συνελήφθη πριν από λίγο, στο Μπραχάμι της Αθήνας , ο Αλέξης Φράγκος, βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και αδελφός του δολοφονηθέντος, έξω από το "Bijoux", Κωνσταντίνου Φράγκου.

Αδειάζει την Σκοπούλη η ΔΗΜΑΡ

Έντονη η δυσαρέσκεια για την υφυπουργό Υγείας

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ προκάλεσε η παρέμβαση της Φωτεινής Σκοπούλη στο προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο, με τον Βασίλη Οικονόμου να κρατά εμφανώς αποστάσεις από την υφυπουργό Υγείας.

Θάτσερ: Μέσα πήγαινε καλά... έξω είχε κολλητούς όλους τους δικτάτορες

[Ότι καλο εκανε η Θατσερ το εκανε για τη χωρα της... αν εκανε και σ' αυτη καλό, καθως την αποβιομηχάνισε πλήρως και γιγαντωσε το City με αποτελεσμα σημερα η Μ. Βρετανία να στηριζεται σε μια φούσκα που αν σπάσει θα κλαψουν μανούλες. Το σιγουρο ειναι οτι στην εξωτερικη πολιτική απετυχε παταγωδώς με μονη επιτυχία της την επικρατηση εναντιον της διαλυμένης Αργεντινής.

Οι οπαδοί της διατείνονται οτι συνεβαλε στη καταρρευση του κομμουνισμού και του ανατολικού μπλοκ χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενα. Ο κομμουνισμός κατέρρευσε εκ των έσω και οχι με τις δηλώσεις της Θάτσερ. 

Απορίας δε άξιο είναι πως ανθρωποι που διατείνονται ότι είναι φιλελεύθεροι και την παρουσιάζουν σαν λάτρη της ελευθερίας και της δημοκρατίας, δεν βλέπουν οτι ηταν παντα από τη λάθος πλευρά της ιστορίας όπως λέει το ΤΙΜΕ και....

Έλληνας Πορτογαλίας: Για να μη σας λένε βλακείες για το τι ήρθε να κάνει εδώ ο Τσίπρας

Δείτε τι λέει ο Έλληνας της Πορτογαλίας για την επίσκεψη Τσίπρα:

Διατριβή περί... μαλ@@@@ς στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς [βίντεο]

Επεισοδιακή συνεδρίαση με απίστευτους διαλόγους εκτυλίχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς, με τον δήμαρχο της πόλης να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με συμβούλους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Στη λίστα με τους τρομοκράτες και το όνομα της μητέρας των δύο βομβιστών

Η μητέρα των δύο βομβιστών της Βοστώνης, Ζουμπεϊντάτ Τσαρνάεβα βρισκόταν στη λίστα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, στην οποία συγκαταλέγονται όσοι είναι ύποπτοι για τρομοκρατία.

ΥΠΕΞ: "Δεν αμφισβητείται το καθεστώς των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο"

Την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, σχετικά με τα θαλάσσια σύνορα των δύο χωρών και το καθεστώς συγκεκριμένων νησιών του Αιγαίου (δείτε πιο κάτω τι τον ρώτησε κάφρος τούρκος βουλευτής και τι απάντησε). Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ξεκαθάρισε ότι «δεν ευσταθεί καμία αμφισβήτηση του καθεστώτος των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο»