22 Ιανουαρίου 2014

Να το κοιτάξετε με κανα γιατρό: Πριν 1 μήνα ο ΣΥΡΙΖΑ (ΑΥΓΗ) ζητούσε άδειες για Κουφοντίνα... τώρα ζητάει παραιτήσεις για την απόδραση Ξηρού!

[Τότε (στις 14 Δεκεμβρίου 2013) που μιλούσαν για σκάνδαλο επειδή δεν δίνονται άδειες στον Κουφοντίνα, γράφαμε:
Η φυλλάδα που την διαβάζουν 2.000 απολιθώματα στου Στάλιν, ζητάει να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος Ξηρός και να πάρουν άδειες εξόδου από τη φυλακή οι δολοφόνοι Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας!! Μάλιστα φτάνει σε βαθμό παράκρουσης να μιλάει για σκάνδαλο επειδή μέχρι τώρα...
απορρίπτονται συνεχώς οι άδειες που αιτούνται οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι.
Λοιπόν τσογλάνια, τα αναμορφωτήρια είναι για να αναμορφώνουν τους ανθρώπους και η δημοκρατία δίνει συγχωροχάρτι σε όσους μετανοούν, όσοι όμως επιμένουν ότι έπραξαν σωστά ή δίνουν και συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει για να πετύχει η "επανάσταση" (όπως ο δολοφόνος Κουφοντίνας σε πρόσφατη συνέντευξή του) σαπίζουν στη φυλακή... αυτό
Δείτε το άρθρο των υποστηρικτών της 17Ν που δημοσιεύει η ΑΥΓΗ υιοθετώντας το (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση):



Σήμερα οι ίδιοι έρχονται να ζητήσουν ευθύνες από την κυβέρνηση επειδή κάποιοι έδωσαν άδεια στον μπουχέσα και λέει παπαριές... οι ίδιοι που έλεγαν να αποφυλακισθεί ο Ξηρός και να δίνονται άδειες στον Κουφοντίνα και τον Γιωτόπουλο ζητάνε να παραιτηθούν οι Δένδιας-Αθανασίου!!!

κλικ στη φώτο για μεγέθυνση


Και φυσικά θα πούνε "άδειες πρέπει να παίρνουν, αλλά να τους παρακολουθεί η Αστυνομία"!! δηλ. να τους δίνουμε άδειες για να τους παρακολουθούμε; Πάτε καλά ρε ψηχάκηδες! Ζητάτε δήθεν και παρακολουθήσεις υπόπτων... νούμερα!]

Βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ για την διαφυγή του Χριστόδουλου Ξηρού και την τροπή, που έχουν λάβει τα πράγματα με την τρομοκρατία στη χώρα, επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση και επιστρέφοντας τις κατηγορίες της ΝΔ για τη στάση του έναντι του προβλήματος.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξακολουθεί να μιλά για «γελοιότητες της Συγγρού και του Μαξίμου», σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την αξιωματική αντιπολίτευση, η «στοιχειώδης πολιτική ευθιξία επιβάλλει την παραίτηση των κυρίων Αθανασίου και Δένδια» για τους χειρισμούς τους και τις παραλείψεις τους στην όλη υπόθεση.

http://www.sigmalive.com/news/greece/93868#sthash.GobFZNml.Wsr7hiqP.dpuf