22 Ιανουαρίου 2014

Γνωστή κόρη Ελληνα εφοπλιστή αναδείχθηκε σε διεθνή διαγωνισμό η «Μέριλιν Μονρόε» του 2013 [εικόνες]

Eλληνίδα θα είναι η γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο Μέριλιν Μονρόε της χρονιάς. Ο λόγος για την Λουκία Λαιμού, κόρη του γνωστού εφοπλιστή, η οποία μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν και διεκδίκησε με απόλυτη επιτυχία το τίτλο ανάμεσα σε εκαντοντάδες άλλα κορίτσια από ολόκληρο τον κόσμο.
«Η Λουκία κέρδισε τον διαγωνισμό με τη χαρά της για ζωή, την ομορφιά της και την αψεγάδιαστη δύναμη της Marilyn», έγραψαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα.

«Εκεί που όλοι ήταν "ο καθένας για την πάρτη του", εμείς γίναμε μια στρατιά από θετική ενέργεια, με ελληνική ψυχή! Είτε είσαι Έλληνας, είτε όχι, η ελληνική ψυχή είναι κάτι που κουβαλάς και όχι το μέρος όπου γεννήθηκες», εγραψε η Λουκία Λαιμού με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Λουκία Λαιμού αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της να αναδειχθεί νέα Μέριλιν και για το πώς τελικά έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

«Αυτό ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες, όταν είδα στο Instagram μία οντισιόν που γίνεται στην Αμερική και ψάχνουν κορίτσια που να "φέρνουν" στην Μέριλιν και όχι αναγκαστικά να είναι πανομοιότυπές της. Είδα πάρα πολλές κοπέλες και λέω "όνειρο... θα το δοκιμάσω"», είπε χαρακτηριστικά.

Ο διαγωνισμός για τη Μέριλιν της Χρονιάς ξεκίνησε από φέτος και θα διοργανώνεται κάθε χρόνο διαδικτυακά.