07 Ιανουαρίου 2014

Έυγε στο ΠΑΣΟΚ! Αύξησε άλλον ένα φόρο... Καταργείται το 25 ευρω στα νοσοκομεία και δείτε ποιος φόρος αυξάνεται-Τι δήλωσε ο Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρέθηκε τελικά το ισοδύναμο (γιατί όπως έχουμε πει από εδώ και πέρα τίποτα δεν είναι τζάμπα)... και σωστά μαντέψατε είναι η αύξηση ενός φόρου και από εκεί που το μάρμαρο θα πλήρωναν όσοι πάνε νοσοκομείο τώρα θα το πληρώσουν οι μισοί Έλληνες... ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, με ειδική τροπολογία που θα περάσει άμεσα στη Βουλή.

Για να καλυφθεί το κενό των εσόδων που αναμένονταν από το εισιτήριο στα νοσοκομεία θα υπάρξει...
αύξηση 5 λεπτών, ανά πακέτο, στα τσιγάρα και τους καπνούς.

Η απόφαση της κυβέρνησης γνωστοποιήθηκε από τον υπουργό Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναντήθηκε νωρίτερα, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για το εισιτήριο στα νοσοκομεία.

Ο Άδωνις για την κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ

«Στην συνάντηση που είχαμε προ ολίγου, αλλά και σε συμφωνία με τον κ. πρωθυπουργό και τον κ. αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως συμφωνήσαμε το μέτρο των 25 ευρώ να αντικατασταθεί από μία αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα κατά 5 λεπτά, χρήματα τα οποία θα κατατεθούν στον αντίστοιχο λογαριασμό των νοσοκομείων, όπου θα καλύπτονταν τα 25 ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για την κατάργηση του μέτρου του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο από το Star