02 Ιανουαρίου 2014

Γιάπις της Blackrock ψάχνει να επενδύσει τα λεφτά των ΣΥΡΙΖΑίων σε βίλα στη Μύκονο με μετρητά 5 εκατ. ευρώ [εικόνα]

Το λευκό μπλουζάκι, η βερμούδα, οι σαγιονάρες, αλλά και η «γουρούνα» που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του φάνταζαν ως η απόλυτη κάλυψη. Ωστόσο ο 43χρονος Βρετανός Αλιστερ Χίμπερτ κορυφαίο στέλεχος της BlackRock στην ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία έχουν δώσει κεφάλαια προς επένδυση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης και Τσακαλώτος, έψαχνε να αγοράσει βίλα.
Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, το οποίο έχει και τη σχετική φωτογραφία, ο κ. Χίμπερτ, διευθύνων σύμβουλος σε δύο fundς της εταιρείας με ετήσιο τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ, είχε ως μπάτζετ για την αγορά βίλας το αστρονομικό ποσό των 5 εκατ. ευρώ

Ο κ. Χίμπερτ επισκέφθηκε τη Μύκονο τον περασμένο Αύγουστο, όπου έμεινε για τέσσερις ημέρες. Επέλεξε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Το ενδιαφέρον του Βρετανού golden boy τράβηξε η περιοχή του Αγίου Ιωάννη με τα σπίτια-παλάτια και τις πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί έχουν βίλα, μεταξύ άλλων, η οικογένεια Μαρτίνου από τον εφοπλιστικό χώρο, ο Κωνσταντίνος Μαλάμος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια», και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο χρυσός γιάπις δεν έκανε τελικά την αγορά και ύστερα από τέσσερις ημέρες διαμονής στη Μύκονο πήρε το αεροπλάνο και με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα επέστρεψε στο Λονδίνο όπου είναι το γραφείο του.

Αυτός είναι, χωρίς βερμούδα, ο εν λόγω γιάπις: